“Perfekt då det inte är sommar”

Le Cardinal Restaurang & Nattklubb i Helsingborg
Rankad som nr 34 av 370 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 10 US$ - 96 US$
Kök: Europeiskt, Svenskt, Bar, Pub
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Affärsmöten
Middagsalternativ: Bokningar
Beskrivning: Helsingborgs Äldsta Restaurang & Nattklubb. Vårt signum är en Fantastisk Biff! Med vårat kryss-kort komponerar ni er rätt precis som ni själva vill ha den. In mot små timmarna öppnar vi upp nästa våning med nattklubb. Två olika dansgolv med musik från förr till idag. För icke dansaren kan man hänga i en av våra fyra barer eller vid våra casino-bord. Sedan 1984 önskar vi er varmt välkomna till Le Cardinal Restaurang & Nattklubb i tre etage.
Omdömet skrevs 9 juli 2021

Helsingborgs bästa resturang. Kryssmenyn med potatisgratäng är den bästa gratängen på den här jorden.
Allt är toppen hör!

Datum för besöket: december 2020
Tack Hogstrompavag
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 13 mars 2021 från mobil enhet

Jo, det var bättre förr! Mycket bättre! Riktigt besviken på hela upplevelsen. Oerthört långsam personal, lång väntetid att beställa. Missade helt grannbordets beställning på huvudrätten hur det nu är möjligt. Kryssmenyn begränsad och extremt överprisad. Lövbiff i storlek med en djupfryst färdigrätt. Ljummen mat. Ingen frågade hur maten smakade, ingen frågade om vi önskade kaffe och efterrätt, ofattbart! Hade skrivit när vi bokade att vi firade en 80-åring men inte ens en flagga hade de satt fram (dock på några andra bord, de hade kanske tagit slut) Djupt amatörmässigt alltihop och hästlängder ifrån hur det var förr. Tror de får svårt att överleva faktiskt! Man märkte att många var långt ifrån nöjda.

Datum för besöket: mars 2021
1  Tack OzoneHostile
Omdömet skrevs 29 november 2020 från mobil enhet

Klar försämring mot tidigare besök genom åren. Kryssmenyn mer begränsad. Servering var mycket sämre än tidigare. Bitvis lång väntan och osynk med maten. Med tanke på relativt dyra priset hade jag förväntat mig mer. Maten ordinär och inte i paritet med det höga priset.

Datum för besöket: november 2020
3  Tack Christina T
Omdömet skrevs 27 oktober 2020

Många år sedan har tänkt gå hit men inte blivit av, trevlig service, lokal o inredning något daterad, liten meny och völdigt kött fokuserad, maten var rikigt bra med en perfekt tillagad oxfile. båsen man satt i kändes lite trånga men det gick. Vinval på glas kändes lite begränsad

Datum för besöket: oktober 2020
    • Mat
3  Tack JHE
Omdömet skrevs 28 januari 2020

Vårt första besök men definitivt inte det sista.Jättegod mat,trevlig personal.Jättebra med kryssmeny.

Datum för besöket: januari 2020
Tack Kerstin S

Resenärer som tittade på Le Cardinal Restaurang & Nattklubb i Helsingborg tittade också på

Helsingborg, Skåne län

Besökt Le Cardinal Restaurang & Nattklubb i Helsingborg? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt