Vårt första besök men definitivt inte det sista.Jättegod mat,trevlig personal.Jättebra med kryssmeny.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.
9–13 av 81 omdömen
Var där i ett större sällskap med förbeställd mat. Maten smakade överlag bra, min fru var lite missnöjd med sin huvudrätt. Hade nog tyckt 3.5 i betyg varit lite mer passande med tanke på vad det kostade. Bra service!
Här väljer var och en på en meny, där du börjar med vilket kött du vill ha, därefter kryssar du i vilken sås, typ av potatis samt grönsaker. Varje gäst komponerar alltså sin egen specifika meny.
Alla fyra i vårt sällskap tog helt skilda menyer, men samtliga var väldigt nöjda, vi kommer helt klart tillbaka.
Att personalen var serviceinriktade förhöjde upplevelsen ytterligare.
Denna restaurang håller måttet i alla lägen. Har besökt den från och till i över 10 år. Suverän service och fantastiskt god mat. Det är alltid väldigt vällagad mat som smakar underbart, vi beställer från kryssmenyn.
Rekommenderas verkligen till ett besök.
Le Cardinal är en känd restaurang, ett måste vid ett Helsingborgs besök. Kryssmeny som gäller! Perfekt för den kräsne, man komponerar som man behagar.