Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Topp 10”
Omdöme om Thai corner

Thai corner
Rankad som nr 32 av 332 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 0 US$ - 95 US$
Kök: Thailändskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Bokningar, Avhämtning
Omdömet skrevs 16 december 2019 från mobil enhet

Bästa Pad Thai jag någonsin ätit. Den var så god och perfekt på alla sätt o h vis. Uppläggningen var elegant och modern. Akustiken i lokalen är hög och det är jobbigt när man är ett lite större sällskap. Svårt att vara diskreta om man säger så. Annars är det charmigt och trevligt. Super trevlig personal och väldigt tillmötesgående.
Första gången på väldigt många år jag var här men absolut Inte sista. En glömd pärla!

Datum för besöket: december 2019
Tack 626linah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (99)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 99 omdömen

Omdömet skrevs 5 november 2019

Thai Corner i Helsingborg håller hög och jämn klass på service, råvaror och tillagning. Stor meny med mycket att välja på. Är flexibla och kan variera storleken på rätterna så att man prova flera olika. Allt är vällagat och betjäningen är diskret och effektiv. Restaurangen består av några olika mindre matsalsrum - allt snyggt möblerat och med behaglig belysning.

Datum för besöket: november 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Stefan H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2019 från mobil enhet

Bästa restaurang i Helsingborg; med mat av hög kvalitet, jättetrevlig personal och lunch till ett bra pris.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack livsnjutare_SE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2019 från mobil enhet

Åt deras kyckling/basilika wook som bjöd på en rejäl portion med kyckling och grönsaker men smaken av Thailand var obefintlig. Smakade som en svensk version av den thailändska rätten. Personalen var stressad, hade bråttom och man fick höja rösten för att uppmärksamma henne om önskemål då hon var i full färd med att rusa bort från bordet innan vi pratat klart. Mer smak av thailändska kryddor och bättre lyhördhet önskas.

Datum för besöket: juli 2019
Tack TeaKett1e
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2019

Väldigt god mat, kändes lite som man var i Thailand igen :) Servicen var väldigt bra och dessutom centralt läge. Rekommenderar starkt!

Datum för besöket: maj 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Johanna B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Thai corner tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Thai corner? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt