Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra service! Prova deras signaturdrink!”
Omdöme om Nelly's Food Etc.

Nelly's Food Etc.
Rankad som nr 12 av 372 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 55 kr - 325 kr
Beskrivning: Nelly’s Food Etc – upplev en unik restaurang i Helsingborg. En restaurang med avslappnad atmosfär och mat i toppklass. På Nelly’s Food Etc kan du njuta av en gastronomisk upplevelse varje dag i veckan. Du kommer att känna kökets puls och kockarnas passion genom det öppna köket i en mycket avslappnad och mysig restaurangmiljö. Mat och cocktails är gjorda med stor kreativitet och mycket kärlek till matlagningskonsten. Restaurangen är inspirerad av Nelly Krook (1803-1889), en filantrop som bodde i Helsingborg och gärna bjud in till stora bjudningar. Menyn är inspirerad av Nellys resor runt om i världen med en blandning av uppdaterade internationella klassiker och olika teman från hela världen. Vi serverar även frukost, brunch och lunch. Varmt välkomna till Nellys vardagsrum!
Restauranginformation
Beskrivning: Nelly’s Food Etc – upplev en unik restaurang i Helsingborg. En restaurang med avslappnad atmosfär och mat i toppklass. På Nelly’s Food Etc kan du njuta av en gastronomisk upplevelse varje dag i veckan. Du kommer att känna kökets puls och kockarnas passion genom det öppna köket i en mycket avslappnad och mysig restaurangmiljö. Mat och cocktails är gjorda med stor kreativitet och mycket kärlek till matlagningskonsten. Restaurangen är inspirerad av Nelly Krook (1803-1889), en filantrop som bodde i Helsingborg och gärna bjud in till stora bjudningar. Menyn är inspirerad av Nellys resor runt om i världen med en blandning av uppdaterade internationella klassiker och olika teman från hela världen. Vi serverar även frukost, brunch och lunch. Varmt välkomna till Nellys vardagsrum!
Omdömet skrevs 10 april 2022 från mobil enhet

Båda servitörerna som hjälpte oss var super!

De flesta drinkarna var toppen, kan verkligen rekommendera deras signaturdrink!

Vi beställde crispy pork, risottokroketter, musslor och edamamebönor. Köttet var bra! Kroketterna var tråkiga och kändes som det bara var fritterat ris. Musslorna var supergoda men > hälften var trasiga och två hade inte öppnat sig (chansade och åt de trasiga ändå och blev ej sjuk).

Grejen med öppet kök är ju att gästerna ser kockarna, när vi var där kändes öppet kök inte kanon. Kockarna såg inte direkt ut att älska sitt jobb.

Datum för besöket: april 2022
Tack EmReJo
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (354)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 354 omdömen

Omdömet skrevs 25 februari 2022

Vi valde denna restaurang ikväll då vi tycker de har en trivsam fin inredning och god mat men senast vi var där var servicen ganska förvirrad och dålig. Det var den även idag, servitören frågade inte hur maten smakade alls, och var svår att få kontakt med då vi ville beställa mer trots att han sprang förbi vårt bord flera gånger. Verkar vara underbemannad en fredagkväll av alla dagar! Absolut ingen dricks då servicen var dålig och ouppmärksam. Maten var dock väldigt god och vackert upplagd på fina tallrikar!

Datum för besöket: februari 2022
1  Tack RalfN115
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Amanda, Nelly's Food Etc., Annat på Nelly's Food Etc., svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2022

Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension! Jag beklagar att du inte fick en trevlig upplevelse hos oss. Jag ska genast se över med mina kollegor vad som gick fel under fredagen för att kunna reda ut detta för framtiden. Med vänlig hälsning, Amanda.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 november 2021 från mobil enhet

Stället fungerar inte för en kvällsmiddag på helger.
Vi var 8 personer och fick upprepa beställningen 4 gånger till oerfaren och förvirrad personal. Serverades sedan fel vin, och det långt efter att vi ätit upp varmrätten. Maten var över lag medioker, där skaldjurspastan hamnade i botten som fullständigt smaklös.
Rekommenderar inte detta ställe för en middag, men fungerar nog bra för några öl med kompis-gäng.

Datum för besöket: november 2021
1  Tack Gustav_III
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Amanda, Nelly's Food Etc., Annat på Nelly's Food Etc., svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2022

Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension! Vi tar åt oss av allt och har gjort flertalet ändringar sedan ert besök och hoppas ni besöker oss igen med en bättre upplevelse.

Varmt välkomna åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2021

Kom dit, bad om bord (fanns flera tillgängliga), uppmanades sätta oss i baren i 5 minuter medans vi väntade på att bord "skulle bli tillgängligt", och satt i baren en halvtimme medans hovmästaren som dirigerat oss dit gick förbi flera gånger utan uppdatering.
Då en halvtimme gått och flera samlats i kö för att få bord såg vi samme man spendera tid till annat än att hjälpa eller informera vidare och först då vi frågade en av de andra servitörerna fick vi bord omedelbart.
Den mesta av maten var ok men en del för salt och gick inte äta allt av.
Överlag en trevlig matupplevelse som tyvärr förstördes av mannen ansvarig för bordplacering som gjorde att vi inte hann det vi tänkt på kvällen och serverades mat sent.
God frukostbuffé som del av hotellvistelsen på hotellet i anslutning.

Datum för besöket: november 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack F4213TVfredriks
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Amanda, Nelly's Food Etc., Annat på Nelly's Food Etc., svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2022

Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension! Vi tar åt oss av allt och hoppas ni besöker oss igen med en bättre upplevelse.
Vi har sedan ert besök sett över vår personalstyrka samt arbetar med flertalet utbildningar, allt för att säkerställa att vi arbetar med kunnig och trevlig personal. Hoppas ni besöker oss igen för en ny chans!

Varmt välkomna åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2021 från mobil enhet

5 oxfiléer beställdes till medium/rare. Ingen av upplevdes bra, 2 vändes tillbaka till köket och fick såklart nya. Men även dessa var inte bra, vi började undra om köttet i sig var dåligt från start då det är svårt att misslyckas så banalt. Den ena oxfilén hade även en ”mjölig” konsistens som satte sig i gommen (fleras upplevelse), den lämnades kvar på tallriken…Pommes och övriga tillbehör saknade kärlek. Servitrisen gjorde så gott hon kunde men okunskap om dryck och mat lös igenom, sprang även fram olika servitriser till bordet vilket kändes förvirrande.

Vi sov på hotellet där och Nelly har även hand om frukostbordet. Allt ”varm stod framme och kallnade i sina skålar och smakade därefter. Vi beställde pannkakor och våfflor från köket, dessa var färdigköpta och serverades mer eller mindre kalla.

Vi checkade ut med en besvikelse på maten som Nelly levererade. Enkla detaljer som inte får ske.

Datum för besöket: november 2021
3  Tack Anders B
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Amanda, Nelly's Food Etc., Annat på Nelly's Food Etc., svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2022

Hej Anders. Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension!
Vi tar åt oss av allt och hoppas ni besöker oss igen med en bättre upplevelse. Jag har återkopplat allt till både hotellet angående frukosten samt köket angående middagen.
Sedan ert besök har vi noga sett över vår personalstyrka och arbetar med flertalet utbildningar för att säkerställa att vi har rätt person på rätt plats.
Varmt välkomna åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Nelly's Food Etc. tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Nelly's Food Etc.? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.