Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fars dag med far o mor o dotter och son 23 år och 35 år”

Ramlösa Wok-express
Rankad som nr 42 av 341 Restauranger i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 november 2017

Snygg och trevlig meny priser från 90 kr till 125 som dyrast öl från Kina och Tjeckien 40 -45 kr per st

Datum för besöket: november 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack sonnyg848
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (28)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1014 av 28 omdömen

Omdömet skrevs 31 augusti 2017 från mobil enhet

Trots namnet som låter som snabbmat, är det här betydligt bättre och mer genuint asiatiskt än så. Trevlig personal och snabb service. Hyfsade priser.

Datum för besöket: juni 2017
Tack jennyfF2423WS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 april 2017 från mobil enhet

Väldigt trevliga ägare och kul med lite annorlunda rätter. Rätt nr 101 är god och passar de flesta, allt som jag har beställt har varit gott.

Datum för besöket: april 2017
Tack Adrian P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2017 från mobil enhet

Helt fantastiskt gott , tog nr 124 sui zhu fläsk drog ner på styrkan och det blev underbart gott. Flera sorters chili och någon lokal stark krydda,vitlök purjo och soya.

Datum för besöket: februari 2017
Tack hacke63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 januari 2017 från mobil enhet

Bra mat. Men det bästa med detta stället är när det är en fin sommardag. Uteserveringen har sol långt in på kvällen och efter man ätit rekommenderar jag att gå en promenad i Ramlösa Brunnsparken som ligger precis över gatan.

Datum för besöket: januari 2017
Tack Izzaekfeldt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ramlösa Wok-express tittade också på

Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Ramlösa Wok-express? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt