Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Omdöme om Redimat

Redimat
Boka bord
2
fre 7/8
20:00
Rankad som nr 3 av 336 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 17 US$ - 25 US$
Beskrivning: Vi serverar husmanskost från grunden.
Restauranginformation
Beskrivning: Vi serverar husmanskost från grunden.
Omdömet skrevs 1 juli 2020 från mobil enhet

Precis som namnet antyder. Riktigt god mat. Spännande rätter emellanåt. Mysig miljö. Servicen engagerad.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Yohansson1234
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (186)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 186 omdömen

Omdömet skrevs 25 mars 2020 från mobil enhet

I Coronatider blir det takeaway istället för restaurangbesök. Dagens lunch från Redimat är bäst hittills!
Rejäl och god sallad + bröd. Lågtempererad fläskfilé med rödvinssås och tillbehör, mört kött och mycket läcker sås.
Som avslutning en saltkola kaka som var förödande god. Allt för 100kr!

Datum för besöket: mars 2020
Tack RHOLMO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2020 från mobil enhet

Det är tredje gången vi besöker den här mysiga restaurangen.Vi åt rödtunga o oxfilé med rött Cedebergvin till.Allt var FANTASTISKT.

Datum för besöket: februari 2020
2  Tack Raimolle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2020 från mobil enhet

Grundligt vällagat, inget krångel, bara mycket bra klassisk mat med fina smaker. Alltid mycket nöjd hos Redimat!

Datum för besöket: februari 2020
Tack BeeGee_67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2020 från mobil enhet

En liten mysig restaurang som vi hittade av en slump. Personalen - unga tjejer - var mycket trevliga, kunniga och påpassliga. Både maten och vinet var mycket, mycket goda.
(Dessutom som ett extra plus är de med i Enjoyhäftet)

Datum för besöket: februari 2020
Tack KatarinaP31
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Redimat tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Redimat? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt