Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Äkta mexikansk med fantastisk personal”
Omdöme om Tikal

Tikal
Boka bord
2
sön 19/9
20:00
Rankad som nr 14 av 335 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Beskrivning: Syd-Latinafrikansk restaurang/bar vid Mariatorget i centrala Helsingborg.
Restauranginformation
Beskrivning: Syd-Latinafrikansk restaurang/bar vid Mariatorget i centrala Helsingborg.
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Äkta mexikansk mat. Mycket gott. Men det bästa var bemötandet från personalen - det var äkta och generöst. Här känner man sig som hemma. Väldigt trevligt.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack RichardP524
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (105)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 105 omdömen

Omdömet skrevs 7 augusti 2021 från mobil enhet

Supergod mat! Jag åt tonfisk! Hela familjen var nöjd! Vi blev jätte mätta! Rekommenderas! Trevlig personal och ingen väntetid

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Z8501IGsarab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021

Mycket bra mat i spartansk men trevlig miljö! Även bra vegetariska alternativ. Och väldigt behaglig, engagerad service hela kvällen. Samtliga besökare var mycket nöjda - vuxna, barn och en lite stökig unghund. Rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack PerN188
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2021 från mobil enhet

Fantastiskt god mat, dryck. Dessutom kunnig och charmig servitör. Åt oerhört mör och fin ryggbiff med gudomlig sås och sötpotatispommes. Otroligt gott! Bravo!

Datum för besöket: juni 2021
Tack Maami61
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2021

Deras manchegohamburgare är utan tvekan en av stadens bästa hamburgare. Har ätit här flera gånger och alltid varit nöjd! Älskar den avslappnade stämningen.

Datum för besöket: juni 2021
Tack G3968HCsamh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tikal tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingör, Helsingoer Municipality
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Tikal? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt