Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God hamburgare!”
Omdöme om Tikal

Tikal
Boka bord
2
tis 27/7
20:00
Rankad som nr 15 av 334 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Beskrivning: Syd-Latinafrikansk restaurang/bar vid Mariatorget i centrala Helsingborg.
Restauranginformation
Beskrivning: Syd-Latinafrikansk restaurang/bar vid Mariatorget i centrala Helsingborg.
Omdömet skrevs 16 juni 2021

Deras manchegohamburgare är utan tvekan en av stadens bästa hamburgare. Har ätit här flera gånger och alltid varit nöjd! Älskar den avslappnade stämningen.

Datum för besöket: juni 2021
Tack G3968HCsamh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (102)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 102 omdömen

Omdömet skrevs 11 juni 2021

Magiskt bra mat :) fått med alla nyanser av smaker!
Vinerna är ett perfekt urval till rätterna de serverar!
Missa inte detta ställe

Datum för besöket: juni 2021
Tack annahj2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2021 från mobil enhet

Himlen var nära under tiden vi åt! En gudomligare smakupplevelse har jag sällan varit med.
Servicen var topp!
Bra utbud av viner som de hade stor kunskap om i förhållande till rätterna vi åt!

Datum för besöket: maj 2021
Tack MargarethaS43
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2021

Vi skulle bara ta en drink men blev kvar på middag då vi blev glatt överraskade av detta mysiga ställe.
Atmosfären är familjär och genuin. Personalen är hjälpsamma och sprider glädje, vilket gör att man blir sugen på mer.
Menyn är otroligt varierad och lyckades göra alla i sällskapet nöjda trots olika smak och behov.
Dessutom otroligt prisvärt!
Missa inte deras minitacos och majsdip!

Datum för besöket: juni 2021
Tack 423ylval
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2021

Utan tvekan så är deras Manchegohamburgare bland det bästa som jag ätit. Deras cocktails och Tequila utbud är grymt.

Datum för besöket: juni 2021
Tack 837eliasl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tikal tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingör, Helsingoer Municipality
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Tikal? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt