Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Åt en fantastisk middag med underbar service”
Omdöme om Tikal

Tikal
Boka bord
2
tis 22/9
20:00
Rankad som nr 21 av 338 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Beskrivning: Syd-Latinafrikansk restaurang/bar vid Mariatorget i centrala Helsingborg.
Restauranginformation
Beskrivning: Syd-Latinafrikansk restaurang/bar vid Mariatorget i centrala Helsingborg.
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Har besökt restaurangen flera gånger och alltid fått superservice och mycket god och kreativ mat. Stället som ger det lilla extra och genuina till sina kunder. Kan varmt rekommendera

Datum för besöket: september 2020
Tack hajar67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (81)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 81 omdömen

Omdömet skrevs 18 juli 2020 från mobil enhet

Grym mat. Vegetarisk burgare som var perfekt. Ryggbiff med spännande smaker. Mycket god mat. Gott kaffe

Datum för besöket: juli 2020
Tack joakiml795
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020

Fantastisk mat! Ren chansning när vi såg denna restaurang via Let's deal Som erbjöd två varmrätter till priset av en. En bra meny med en touch av latinamerikanska smaker. Härlig avslappnad miljö och personal. Kommer utan tvekan besöka denna restaurang fler gånger till fullt pris.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Linche83
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020

5 hungriga kräsna vuxna vegetarianer blev glada och mätta!
Rödbetshamburgare, veggo-tacos, såser, pommes, friterade sötpotatis och DRINKARNA!
Allt var utsökt.
Rimliga priser och trevlig service. Vi kommer gärna igen!

Datum för besöket: juli 2020
Tack B2019GCannap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2020 från mobil enhet

De här var en riktig mat orgasm. 6 av 5 stjärnor trevlig personal
Vill verkligen rekommendera denna resturang

Datum för besöket: juli 2020
Tack peter_K2874SN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tikal tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingör, Helsingoer Municipality
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Tikal? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt