De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Priceline
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (1 114)
1 114 resultat
914 av 1 114 omdömen
Omdömet skrevs 27 augusti 2023

En helt magisk helg med min make, sjätte gången vi bokar samma hotell. Frukosten är något av det bästa vi varit med om, och då åker vi ofta på hotellövernattningar runtom i Sverige 🤩 extremt sköna sängar och superfin service av alla! 👏🏼

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack miia906
Elie Khoury, Gästservice/reception på Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, svarade på det här omdömetSvarade 29 augusti 2023

Hej Mia,
Stort tack för din fantastisk feedback och ni är alltid varmt välkomna till oss
Vi ses snart i fram tiden
Bästa hälsningar

Omdömet skrevs 8 augusti 2023

Ligger centralt. Dyr parkering i garage. Nära centrum och enkelt att ta sig omkring stan med fot. Bra rum, men för mjuka kuddar.
Enkel frukost. Kan bli bättre. Trevlig service vid behov.
Kan tänka mig återkomma.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack rlillf397072
Elie Khoury, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2023

Hej ,
Stort tack för din trevlig feedback och vi hoppas att vi få chansen och välkomna er tillbaka.
Front office manager

Omdömet skrevs 30 juli 2023

Rent och fräscht hotell.
Det som lite drar ner betyget är den underdimensionerade matsalen för frukost, utbudet på denna och att min Radisson Rewardsrabbat inte drogs automatiskt vid utcheckning på min middag. Sen skulle det väl kunna vara lite trevligare i korridorerna men det är ju inte så världsligt.

I övrigt var det väldigt hjälpsam personal vid incheckningen och på restaurangen. Ett extra plus var kvaliteten på middagen.

Vad var bra:
- Rent och fräscht
- Bra personal
- Bra kvalitet på middagen

Vad var ok:
- Parkeringspris

Vad kunde varit bättre:
- Frukostutbud (jämfört med andra Radisson Blu)
- Storlekt på frukostmatsal
- Automatiskt dra Rewardsrabbaten på maten

Rumstips: Gå tidigt till frukosten, det blir väldigt trångt
  • Restyp: Reste ensam
Tack jolmstrom
Elie Khoury, Gästservice/reception på Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2023

Hej,
Stort tack för din detaljerat recension din vistelse hos oss och vi kommet att ta dina förbättring kommentarer med oss för ständigt förbättring.
Tack igen och vi ser fram emot och välkomna er snart tillbaka

Omdömet skrevs 24 juli 2023

Inte prisvärt, inga förmåner trots hög RR status. I övrigt inget speciellt. Men bor inte här vi nästa vistelse i Helsingborg. Dusch varierar varm/kall. Handtag ingen vattenfall. Frukosten var inget speciellt, de mesta fanns och smakade gott, men äggröran kemisk och juicerna felblandade koncentrat, bättre kan ett hotell som vill bevara sitt varumärke som kvalite.

Tack markusb382
Elie Khoury, Gästservice/reception på Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, svarade på det här omdömetSvarade 26 juli 2023

Hej Markus,
Stort tack för att du tog dig tid och skriva till oss på Trip Advisor. Det tråkigt och höra att din upplevelse hos oss har inte varit som ni har planerat. Din åsikt är väldigt viktigt för oss och vi ska ta det vidare med oss för ständigt förbättring.
Vi hoppas att vi får chansen och välkomna er snart tillbaka

Omdömet skrevs 23 juli 2023

Bra hotell och bra frukost. Bra läge. Bra städat Kan rekommenderas. Galleria finns alldeles bredvid Nära till järnvägsstationen och färjeläge. Parkeringshus finns i närheten. Man kan parkera flera dygn.

Tack kborne295723

Hej Kjerstin,
Stort tack för din fantastisk feedback och vi ser fram emot och välkomna er snart tillbaka