“Härligt ställe”

Rankad som nr 20 av 357 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 12 US$ - 29 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 26 februari 2022 från mobil enhet

Bra AW koncept med bra erbjudande på både dricka och mat! Allt smakade bra och personalen var väldigt trevlig!

Tack Elinsw
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 24 februari 2022 från mobil enhet

Slog oss ner på andra våningen i detta historiskt intressanta hus med anor ända tillbaks till 1700-talet. Snyggt möblerat och levande ljus gav ett trivsamt intryck. Lite svalt i lokalen så tag med en tröja, kofta…….
Började med en enkel sallad som lyftes av en mycket god dijondressing. Det nybakade brödet var läckert.
Huvudrätten var: Hjortstek med cidersås, rotfrukter, potatisgratäng och gelé. Mycket snyggt presenterad. Varje ingrediens hade hög kvalité och var perfekt tillagad - en ren njutning!
Avrundade med kaffe och en välsmakande chockladboll.
Allt detta ingick i Dagens lunch á 129 kr, mycket prisvärt. Vatten ingår som måltidsdryck men lättöl/mineralvatten kostar endast 20 kr.
Som grädde på moset, bordsservering av trevlig personal!

1  Tack RHOLMO
Omdömet skrevs 5 februari 2022

Här åt jag idag den godaste förrätt jag någonsin ätit; ravioli i hummer bisque. Raviolin var perfekt kokt och hummerfonden helt fantastisk ("finger licking good"). Mycket trevlig service, väldigt goda viner. Hade vinlistan varit lite längre hade betyget blivit 5.

• Mat
Tack petersT8971LX
Omdömet skrevs 21 oktober 2021

Lunch Kalvlever anglais som var riktigt bra samt en fantastisk lokal, trevligt bemötande samt snabb bra service, lunch, sallad , bröd , kaffe och pannkakor med grädde o sylt frö 155 :- måste ju betecknas som väldigt prisvärt

Datum för besöket: oktober 2021
    • Mat
2  Tack JHE
Omdömet skrevs 17 oktober 2021

Mycket god brunch, perfekt service och trivsam miljö i gammalt kulturhus
Tre generationer, alla nöjda !

Datum för besöket: oktober 2021
Tack 134ingvarl

Resenärer som tittade på Madame Moustache tittade också på

Helsingborg, Skåne län

Besökt Madame Moustache? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt