Kvällen inleddes men en antipasto misto serverad på en skärbräda av trä – vi tog den stora portionen vilket vi tyckte var alldeles lagom för två personer. Förutom prosciutto och olika salami, fick vi grisleverpaté, parmesanost, inlagda stora kapris, inlagda paprikadroppar och oliver. Mycket gott! Till det valde vi en sk ”Super Tuscan” rödvin – helt perfekt!
Till varmrätt valde vi mezzalune fylld med kantarell och taleggio i brynt smör, rostade valnötter och spenat – vällagat och gott!
Istället för traditionell dessert blev det en Scorpino som är citronsorbet mixad med prosecco ocn ett stänk bitter och för min man en grappa från Valpolicella.
Vi var mycket nöjda med vårt besök hos Olsons även om stolarna är något obekväma… och skall vi vara petiga hade vi önskat en kort presentation av rätterna vid servering.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.