Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Mysig restaurang med god italiensk mat”
Omdöme om Olssons Skafferi

Olssons Skafferi
Boka bord
2
mån 6/4
20:00
Rankad som nr 6 av 332 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 21 december 2019 från mobil enhet

God restaurang, både lunch och alacarte! Mysig lokal och en liten men trevligt uteservering. Rekommenderas!

Datum för besöket: augusti 2019
Tack jessicaochdavid
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (564)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 564 omdömen

Omdömet skrevs 20 december 2019

De hade inget jag tålde på deras ursprungliga meny då jag är mjölkintolerant. Men personalen gjorde en specialrätt åt mig vilket verkligen är 10 av 10 i service. Maten var jättegod.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Hamburgartjejen19
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2019 från mobil enhet

Men rödvin som serveras kylskåpskallt kändes ju då där, annars trevligt och mysigt, lite trångt men då är det här och en del av charmen

Datum för besöket: december 2019
1  Tack JHE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 oktober 2019 från mobil enhet

Mycket bra service o mycket god mat o dryck. Vi kommer gå dit fler gånger
Liten, mysig restaurang med fin atmosfär.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack mcasparson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2019 från mobil enhet

Vi var fyra vänner som var ute och åt. Maten var fantastiskt god men serveringspersonalen glömde bort oss fullständigt. De servade bordet bredvid oss hela tiden men glömde fråga oss utan vi fick gå och kalla om vi ville ha ngt. Går ev. tillbaka för matens skull men bemötandet var under allt kritik.

Datum för besöket: september 2019
Tack elinorh100
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Olssons Skafferi tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Olssons Skafferi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt