Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppen”
Omdöme om KOL & Cocktails

KOL & Cocktails
Rankad som nr 5 av 335 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 19 september 2020

Inspirerande miljö. Servicen toppen. Maten var mycket god. Smakerna gifte sig i munnen. Vinet inget vidare, hade önskat att det fanns ett större sortiment på glas.

Kommer igen

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Y9733JXcamillak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (424)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 424 omdömen

Omdömet skrevs 15 september 2020

Det kändes tryggt trots Covid19, personalen följde restriktionerna bra.
Såserna var väldigt goda men man fick väldigt mycket. Det hade varit tillräckligt att dela en sås på två så att man inte behöver slänga mat i onödan. I övrigt trevlig restaurang med väldigt bra service, mysig/trendig lokal.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack D7917PBkarinl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2020 från mobil enhet

Härligt trendig miljö med jätte trevlig service! Bra urval på goda drinkar, läcker meny som presenterades proffsigt med passande viner etc. Eloge till köket som tillagade en fantastisk god bit kött, precis som önskat!
Återkommer gärna igen!

Datum för besöket: september 2020
Tack StephLow82
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2020

Fantastisk mat och service! Vänligt bemötande och servisen hade full koll på när dricka var slut och när vi önskade beställa mer

Datum för besöket: augusti 2020
Tack lovbeck
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2020

WOW vilken mat och goda drinkar! Stjärnor till personal och kökspersonal!
Kommer bli ett givet ställe vi går till varje gång vi besöker Helsingborg. Tonfisken, pluman, tryffelcremen, grillade focaccian med aiolin, friterade parmesan kroketter, sötpommes, tryffelrisotto m.m.

Ni kommer inte bli besvikna - gå hit!

Datum för besöket: augusti 2020
2  Tack and3rsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på KOL & Cocktails tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt KOL & Cocktails? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt