Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Högklassig atmosfär och mat”
Omdöme om KOL & Cocktails

KOL & Cocktails
Rankad som nr 5 av 338 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Fantastiskt vällagat kött med underbart god rödvinssky och riktigt goda sides. Vi kommer med glädje tillbaka.

Datum för besöket: februari 2020
Tack JazminA0820
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (415)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3741 av 415 omdömen

Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

God mat, bra service - fel sortiment för oss!
Hittade ändå mat och dryck vi ville ha! Men du inriktningen passade inte oss - för andra säkert mycket bra!
Musiken inte i vår smak, men mycket bra dämpning så det störde inte.
Snabb, uppmärksam och kunnig service!

Datum för besöket: februari 2020
Tack Kajsa5347
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2020

Mysig miljö, god mat, bra priser för maten man får och bra service. Kommer absolut besöka KOL fler gånger.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Natalie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 februari 2020 från mobil enhet

Väldigt god lunch och mycket bra service. Uppmärksam och tillmötesgående personal.
Stämningen är lugn och skön. Känns väldigt loungeaktigt.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Criga83
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2020 från mobil enhet

Lämnar inte mycket övrigt att önska... Mycket hög klass på mat, service m.m. Ett måste om man vill unna sig lite klass i Helsingborg.

Datum för besöket: januari 2020
Tack chief_yfront
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på KOL & Cocktails tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt KOL & Cocktails? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt