Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dålig service”
Omdöme om Old Times

Old Times
Boka bord
2
sön 19/9
20:00
Rankad som nr 16 av 335 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 40 US$
Beskrivning: EKLEKTISKT KÖK - På Old Times så hittar du ett kök med inspiration från många olika platser från hela vida världen. Här kan du till exempel få smaka på sådana klassiker som plankstek.
Restauranginformation
Beskrivning: EKLEKTISKT KÖK - På Old Times så hittar du ett kök med inspiration från många olika platser från hela vida världen. Här kan du till exempel få smaka på sådana klassiker som plankstek.
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Vi bokade bord i god tid men blev knappt mottagna när vi kom dit. Beställde våra drinkar o mat. Efter en lång tid kom drinkarna in samtidigt med förätten samt en av varmrätterna. Vinet fick vi in då maten var halväten.
Förutom en riktigt dålig service bjöd kvällen även på överstekt, torr mat samt blaskiga drinkar.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack evabomgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (369)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 371 omdömen

Omdömet skrevs 13 augusti 2021 från mobil enhet

Otroligt gott, bra service och bemötande. Bra utbud på barnmenyn. Alla mätta nöjda och belåtna. Vi kommer gärna tillbaka hit igen.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Pioneer11570400887
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2021 från mobil enhet

Bra mat - åt plankstek för första gången på 20 år. Vällagat och gott.
Det som stack ut och motiverar ett toppbetyg var den fantastiskt trevliga och snabba servicen!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack helenas319
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2021 från mobil enhet

Mycket vällagad mat, professionellt.
Kort väntetid och mycket bra service.
Bra bemötande.

Rekommenderas varmt, mycket trevligt!

Datum för besöket: juni 2021
Tack 813jimmym
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Var där 23/7 med 2 familjer. Otroligt goda kötträtter mitt i Helsingborg. Två i familjen har kraftiga allergier mot ägg men även nötter o skaldjur. Problemet är ägg och att maten som de äter tyvärr inte kan tillredas i kastruller, pannor, fritös mm som tidigare tillagats med äggprotein i. Fick kontakt med en kvinnlig servitris via telefon innan vi bokade och förklarade ovan. Väl på plats gick allt kanon och de var väldigt hjälpsamma och tillmötesgående.
Bara att barnen kunde äta utan problem gjorde hela veckan, sen att maten verkligen var kanon gjorde inte saken sämre.

Datum för besöket: juni 2021
Tack jonast814
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Old Times tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Old Times? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt