Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket prisvärd ”
Omdöme om Old Times

Old Times
Boka bord
2
tis 22/9
20:00
Rankad som nr 14 av 338 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 40 US$
Beskrivning: EKLEKTISKT KÖK - På Old Times så hittar du ett kök med inspiration från många olika platser från hela vida världen. Här kan du till exempel få smaka på sådana klassiker som plankstek.
Restauranginformation
Beskrivning: EKLEKTISKT KÖK - På Old Times så hittar du ett kök med inspiration från många olika platser från hela vida världen. Här kan du till exempel få smaka på sådana klassiker som plankstek.
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Vi åt räkcocktail och musslor till förrätt
Snitchel till huvudrätt och creme brulle och glass
Betyg:
Förrätt klar 5:a
Huvudrätt 4:a
Efterrätt 3:a
Service klar 5:a
Miljö 4:a
Price/performance klar 5:a
Totalt 4+
Rekommenderar om ni önskar god mat till rimligt Pris med bra service

Datum för besöket: september 2020
Tack pellesigge45
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (320)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 320 omdömen

Omdömet skrevs 15 augusti 2020 från mobil enhet

Beställde plankstek och kycklingspett. Föredömligt stekt. Fin stekyta på oxfilén och perfekt stekt. Mycket gott och trevligt.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack stefans813
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2020

Ett besök i helsingborg skulle självfallet toppas med ett besök på old times i kombination med en plankstek. Till planksteken är svampsåsen en favorit och resultatet blir dansande smaklökar. Lika gott varje gång. Stämningen på redtaurangen är mysig och personalen är trevlig. Ett bra minne blir det alltid när man har varit hos er. Tack!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack PongoPoker
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2020 från mobil enhet

Hade läst bra omdömen om restaurangen och deras plankstek varför vi valde att gå dit. Vi ångrade oss i samma stund som vi fick in maten tyvärr...
Bränt kött som var segt och torrt, vilket känns konstigt eftersom det skulle vara Medium Rare. Pulvermos och pulversås blev droppen och vi kunde inte äta upp tyvärr.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack chaben71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
lilijak2015, Владелец på Old Times, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2020

Hade läst din omdömen . Vill fråga dig om mer information: när var du på Old Times restaurang? Hade du problem ? Varför du sa det inte direkt- vi gärna alltid hjälpa våra gäster, om de är på viktig Old times restaurang gäster. Vi driver restaurang mer an 10 år och kämpar alltid för bra mat kvalitet. Potatis pulver och pulver sås äter du kanske varje dag på snabbmatställe men inte på Old times. Verkligen Tyvärr för dig att du tapar din livet för att skriva elaka , falska kommentar för olika ställe. Koncentrera dig på din företag, kämpa men inte bara sitta och titta hur jobba andra ! och din livet komma att bli bättre.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2020 från mobil enhet

Mycket trevlig atmosfär. Vi kände nästan att vi var på semester, trots att det var i Sverige. Mycket trevlig personal och god mat.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Larsibara
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Old Times tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Old Times? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt