Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra pub”

Kings Corner Steak `n Pub
Rankad som nr 32 av 355 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 6 US$ - 36 US$
Beskrivning: Vår vision är att ge er gäster en härlig upplevelse, med god mat, dryck och en härlig service ska ni känna er som hemma i vår mysiga matsal. Vi strävar alltid efter perfektion i vår matlagning. Vi önskar er alla en trevlig vistelse här på Kings Corner.
Restauranginformation
Beskrivning: Vår vision är att ge er gäster en härlig upplevelse, med god mat, dryck och en härlig service ska ni känna er som hemma i vår mysiga matsal. Vi strävar alltid efter perfektion i vår matlagning. Vi önskar er alla en trevlig vistelse här på Kings Corner.
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Suverän pub. Strålande service både ute och inne. Familjärt. Bra mat. Lättillgänglig. Många stammisar.

Datum för besöket: september 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 285miae
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Skriv ett omdöme.Omdömen (147)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 147 omdömen

Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Blev serverade av Jonathan på ett fantastiskt trevligt och personligt sätt. Maten var som vanligt utsökt. Varit här som tradition i många år. Alltid bra. Vi kommer gärna igen, hälsar göteborsgänget.

Datum för besöket: september 2022
Tack gorolaous
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 augusti 2022 från mobil enhet

Tänkte att restaurangen skulle hålla lite Harrys nivå, men det var ett misstag. Hade ungefär meny liknande Harrys; burgare, schnitzel, kött, pommes och bea och utöver det ett gäng plankor i olika utförande.
Vi testade både planka, burgare, oxfilépasta, mixat kött och schnitzel vid bordet och ingen var riktigt nöjd eller imponerad. Efterrätten var nog isf godast även om pecanpajen inte var hemmagjord. Själv åt jag schnitzeln om den var som en vanlig skinkschnitzel man inte bankat ut; för tjock och torr, dessutom var paneringen delvis borta.
Man glömde servera en del dryck under tiden vi satt där, de som serverade var inte så uppmärksamma.
Kommer inte äta där igen.

Datum för besöket: augusti 2022
Tack Penntrollet
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 12 juli 2022 från mobil enhet

Uteserveringen är helt okay. Trevligt bemötande men långsam service. Det tar tid att både mat och dryck. Lite svårt för att få köttet helt bra.

Man får inte alltid det man betalar för. Kvaliteten håller inte måttet med tanke på priset. Varken speciell utsikt eller läge.

Datum för besöket: juli 2022
Tack 539danieln
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 juli 2022 från mobil enhet

Det var en lång väntetid men maten gjorde lätt upp för det. Klyftpotatisen var perfekt, såsen var jättegod och burgaren var elegant. 5/5

Datum för besöket: juli 2022
Tack brol838
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Kings Corner Steak `n Pub tittade också på

 
Helsingör, Helsingoer Municipality
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Kings Corner Steak `n Pub? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.