Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familjevänligt.”

Kings Corner Steak `n Pub
Boka bord
2
sön 19/9
20:00
Rankad som nr 29 av 335 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 2 US$ - 3 US$
Beskrivning: Vår vision är att ge er gäster en härlig upplevelse, med god mat, dryck och en härlig service ska ni känna er som hemma i vår mysiga matsal. Vi strävar alltid efter perfektion i vår matlagning. Vi önskar er alla en trevlig vistelse här på Kings Corner.
Restauranginformation
Beskrivning: Vår vision är att ge er gäster en härlig upplevelse, med god mat, dryck och en härlig service ska ni känna er som hemma i vår mysiga matsal. Vi strävar alltid efter perfektion i vår matlagning. Vi önskar er alla en trevlig vistelse här på Kings Corner.
Omdömet skrevs 30 juli 2021 från mobil enhet

Efter vi promenerat runt och leta ett bra och trevligt matställe så bestämde vi oss att prova denna restaurang. Personalen var mycket trevlig och proffsig. Maten var fantastiskt god. Vi var en familj på 4 personer som åt blåmusslor med pommes, plankstek med kyckling samt kycklingfilé med potatisgratäng. Mycket trevligt ställe.

Datum för besöket: juni 2021
Tack 524mickes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (135)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 136 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Välbesökt restaurang med med alldeles för lite personal gjorde detta till en högst medelmåttig upplevelse. Stället ligger bra och vi var tre vänner som tänkte äta nåt bra när vi var på semester. Vi fick ett bord snabbt men sedan tog det tid. Vi fick menyer men sedan dröjde det länge innan vi fick pockat på en servitörs uppmärksamhet. Förrätterna kom ut rekordfort. Vi åt skaldjursröra som var jättebra, och carpaccio som var på sin höjd trist. Huvudrätten var ryggbiff och musslor. Ryggbiffen var ok, varken bra eller dålig. Musslorna var smaklösa och fonden smakade bara grädde. Det tog lång tid att få betala och vi var inte de enda missnöjda. Ett sällskap som bokat bord fick vänta 15 minuter på sin meny och beslutade sig för att lämna stället innan de fick menyn till bordet.
Tyvärr rekommenderar jag inte detta stället.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack chma84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Goda plankstekar i en trevlig och familjär atmosfär. Vi åt med familjen och tog tre olika plankstekar, ingen blev besviken men nöjdast blev nog dottern.

Ca 1000 kr för tre personer som gav ett genomsnittligt betyg.

Datum för besöket: juli 2021
Tack DanielD9140
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2021 från mobil enhet

Kom in och möttes inte av någon personal. Gick ner och letade efter någon som skulle ta emot oss. Slutade med att tre personer gick förbi oss och ingen satte oss till ett bord. Till slut satte vi oss vid ett bord efter kontakt med personal, men ingen kom med menyer. Till slut så gick vi, ingen bra känsla alls när servicen inte existerade.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack 679paulinc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2021 från mobil enhet

Trevlig personal, gott husvin, precis vad vi behövde en varm sommardag. Vi tog en förrätt till lunch med lite olika smårätter.

Datum för besöket: juli 2021
Tack StinaJ_13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kings Corner Steak `n Pub tittade också på

 
Helsingör, Helsingoer Municipality
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Kings Corner Steak `n Pub? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt