Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Schysst mat och service”
Omdöme om Bara Vara

Bara Vara
Rankad som nr 30 av 334 Restauranger i Helsingborg
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet

Mini-weekend i Helsingborg och letade fram denna restaurang på Tripadvisor. Inget märkvärdigt men ett gott hantverk i köket och avslappnad och trevlig service. Aningen over-done hälleflundra var väl enda anmärkningen. Plus för sommarmeny med samtliga rätter i hel- och halvportion. Rekommenderas.

Datum för besöket: juni 2021
Tack JonasS940
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (95)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 95 omdömen

Omdömet skrevs 14 juni 2021 från mobil enhet

Mycket god mat och plus för att du kan välja storlek på tallriken. Fantastiskt vin och mycket att välja på. Bästa drinken i stan!

Datum för besöket: maj 2021
Tack pia100
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2021 från mobil enhet

Mycket god mat - Vi åt Pelle Jansson och Sotad tartar. Nära vi tog dagens special, Skaldjursrisotto. Bra vinlista. Trevlig och bra service.

Datum för besöket: februari 2021
Tack Thomas591218
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2021 från mobil enhet

Beställde catering till nyår. När vi så storlekarna på portionerna så skrattade vi och sa att det var tur att vi hade haft tilltugg till champagnen. Men när vi hade ätit förrätt, en del av varmrätten så var vi mätta. Fick spara desserten till dagen efter. Hummersoppa kunde ha varit lite ” mustigare” i smaken. Men rödingen var utmärkt

Datum för besöket: december 2020
Tack roxanSweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 december 2020 från mobil enhet

Så otroligt god mat, serviceinriktad och trevlig personal och en härlig stämning! En upplevelse på alla plan att äta här! Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: november 2020
Tack moprof
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bara Vara tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Bara Vara? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt