Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat, bra service och trevlig servitris ”
Omdöme om Bara Vara

Bara Vara
Rankad som nr 33 av 342 Restauranger i Helsingborg
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Skulle äta med vår mor som hör lite dåligt och vi bad att få ett avsidigt bord. Det ordnades och vi fick perfekt service. Hade inga högre förväntningar på maten men vi tog lamm och det var riktigt bra. Kan verkligen rekommendera det här stället

Datum för besöket: september 2020
Tack Johan L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (89)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 89 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Helt oroligt illa! Skenet bedrar, då dom verkligen lyckats med inredningen. Fick totalt vänta 1 timme och 30 min innan vi ens fick in DRYCK och tillslut maten.
Är laktosintolerant så är mycket väl medveten om att jag inte kan äta allt på menyn men när serveringspersonalen inte ens vet vad jag kan äta utan jag får in en köttbit med någon svamp som dekoration samt lite majonnäs med 0 tillbehör, då är det illa.
Min vännina valde skaldjurpasta med musslor, kräftor, räkor osv (plural) hon fick en liten mussla gömd i pastan.
Kan tyvärr inte rekommendera denna restaurangen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack malin234
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2020

Vi kände inte till stället sedan tidigare så bokningen var en ren chansning som visade sig bli en ren fullträff. Vi åt en otroligt bra och välkomponerad 4-rätters meny och fick fin hjälp att välja ett rödvin som passade till samtliga rätter. Servitrisen var en av de bästa jag stött på länge. Trevlig attityd och en perfekt timing för att få måltiden att flyta i ett behagligt tempo utan att vare sig stressa eller få vänta för länge på maten. Mycket trevlig lokal dessutom. Denna restaurang kan starkt rekommenderas.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Michael G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2019 från mobil enhet

Bara vara är alltid bra, fast nu har dem höjt nivån till fantastisk!
Bästa maten i Helsingborg för tillfället.
Tog deras 4 rätters meny och allt överträffade förväntningarna!
Superbra!

Datum för besöket: november 2019
1  Tack gitteq
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2019 från mobil enhet

Fantastiskt god måltid tillsammans med gott vin! Rent o fint! Perfekt service! Prova oxfilen!! Hit kommer vi igen!

Datum för besöket: oktober 2019
Tack TussoMoll
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bara Vara tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Bara Vara? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt