Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Mycket bra!”
Omdöme om Bara Vara

Bara Vara
Rankad som nr 29 av 332 Restauranger i Helsingborg
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 12 januari 2020

Vi kände inte till stället sedan tidigare så bokningen var en ren chansning som visade sig bli en ren fullträff. Vi åt en otroligt bra och välkomponerad 4-rätters meny och fick fin hjälp att välja ett rödvin som passade till samtliga rätter. Servitrisen var en av de bästa jag stött på länge. Trevlig attityd och en perfekt timing för att få måltiden att flyta i ett behagligt tempo utan att vare sig stressa eller få vänta för länge på maten. Mycket trevlig lokal dessutom. Denna restaurang kan starkt rekommenderas.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Michael G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (86)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 86 omdömen

Omdömet skrevs 1 november 2019 från mobil enhet

Bara vara är alltid bra, fast nu har dem höjt nivån till fantastisk!
Bästa maten i Helsingborg för tillfället.
Tog deras 4 rätters meny och allt överträffade förväntningarna!
Superbra!

Datum för besöket: november 2019
1  Tack gitteq
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2019 från mobil enhet

Fantastiskt god måltid tillsammans med gott vin! Rent o fint! Perfekt service! Prova oxfilen!! Hit kommer vi igen!

Datum för besöket: oktober 2019
Tack TussoMoll
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2019 från mobil enhet

Vi fick mycket gott bemötande och service av den servitris som serverade oss. Hon tipsade om hur vi kunde tänka eftersom det fanns smårätter. Vi åt en hummerrätt, fröjalax , oxfilé och briocherätt. Alla hade mycket goda smaker och spännande tillbehör. Vi var mycket nöjda när vi mätta och glada lämnade denna mysiga och centrala restaurang.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack ChristinaE1246
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2019

Vi åt oxfilé, lammracks, potatisgömma och lax. Bra mat och omfattande dryckesmeny. Uppmärksam och proffsig personal.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Jessikappp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bara Vara tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Bara Vara? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt