Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Suveränt! ”
Omdöme om Bara Vara

Bara Vara
Rankad som nr 29 av 334 Restauranger i Helsingborg
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 10 april 2017 från mobil enhet

Väldigt god mat och fantastisk service av vår servitris Matilda. Mysfaktorn är på topp. Rekommenderar varmt!

Datum för besöket: april 2017
Tack RobMan78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (77)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 77 omdömen

Omdömet skrevs 11 februari 2017 från mobil enhet

Passionsfruktdaiquiri - MUMS
Härlig och trevlig personal, bra drinkar och bra mat. Atmosfären är mysig.

Datum för besöket: februari 2017
Tack Nike L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2016

Väldigt hög mysfaktor, trevlig inredning med olika sittalternativ. Personal uppmärksam och trevlig. Maten OK, bra råvaror men inga unika smaker.

Datum för besöket: december 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack B1822RXpeterd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2016

Här får man vad som förväntas av en middag. Centralt och bra läge i stan. Boka bord är ett måste, går såklart att chansa på bord.

Datum för besöket: december 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack torbj_rnl525
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2016

Det mesta fungerade som man kan förvänta sig av en bra restaurang.
god mat snabb service trevliga lokaler

Datum för besöket: april 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Bemman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bara Vara tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Bara Vara? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt