Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lever inte upp”
Omdöme om Gastro Restaurang

Gastro Restaurang
Rankad som nr 17 av 338 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 33 US$ - 114 US$
Kök: Europeiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Beskrivning: Gastro grundades 1998 och har i många år varit rankad som en av Sveriges främsta restauranger. Köket har en internationell inriktning med skandinaviska influenser och en förkärlek för nordvästskånska råvaror.
Omdömet skrevs 14 augusti 2020

Har en del att jobba på. Vissna orkidéer i hela restaurangen (ta bort dem är ett tips), vinlistan fläckig, felstavat choklad i menyn (chokad) medioker ryggbiff. Har ätit på betydligt bättre restauranger. Helhetsintrycket drar ner stället. Vi går inte hit fler gånger

Datum för besöket: augusti 2020
Tack vivace_2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
0Katarina, Ägare på Gastro Restaurang, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2020

Nya blommor och vinlistor är beställda, tack för att Du uppmärksammade oss!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (303)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 303 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Bilderna är från vårt första besök i era gamla lokaler, vilket var betydligt mer tilltalande än sist

Datum för besöket: februari 2020
Tack restaurang-tjejen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2020 från mobil enhet

Njaaaaa... Gastro... Håller tyvärr inte hela vägen fram..
Förrätten var god!
Huvudrätt mindre god. Framförallt aviserades färskpotatis som inte serverades- utan det var nåt slags mos, som inte bara var kall utan smaka som det var gjorts på rester..(ingen förklaring gavs)
Inte heller portvinssåsen höll upp till namnet.. Hybrid kanske????
Nej, Gastro- skärpning-till dem priserna måste det levereras!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 604annas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2020 från mobil enhet

Firade bröllopsdag med tre-rätters middag med utsökt vin! Fantastik ryggbiff som smälte i munnen med fina primörer till. Duktig och kunnig personal som var mycket givmild med sin service! Vacker och lyxig miljö. Fine dining resturang med klass. Lite dyrare men prisvärt för det man blev serverad! Rekommenderas i mycket hög grad!

Datum för besöket: juli 2020
Tack hannabE5304EG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2020

Väldigt trevlig personal och väldigt god mat. Tycker dock att det är väldigt lite mat för priset man betalar! Annars supernöjd med allt! Tortellinin var 10/10

Datum för besöket: maj 2020
1  Tack Hamburgartjejen19
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gastro Restaurang tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Gastro Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt