Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Trångt men smarrigt”
Omdöme om Mommee's

Mommee's
Rankad som nr 16 av 332 Restauranger i Helsingborg
Prisklass: 10 US$ - 12 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 november 2019 från mobil enhet

Jag kom tidigt och lyckades få plats. 5 minuter senare var stället fullt och jag fick flytta ihop med bordsgrannen. Nu visade det sig att det var en väldigt trevlig person som förgyllde lunchen. Väl värt ett besök även om bordsgrannen troligen inte sitter kvar...

Datum för besöket: augusti 2019
Tack david_Y4724WM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (75)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 75 omdömen

Omdömet skrevs 6 november 2019

I en liten lokal intill Bergaliden med enkla bord och sittplats på pallar serveras en superlunch. En vegetariskt och en nästan vegetarisk rätt. Vällagat, fräscha grönsaker, härlig stämning. Rekommenderas!

Datum för besöket: november 2019
Tack Nils H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juni 2019

Maten, underbart god! Rent och snyggt, även när det gäller toaletten. Fantastisk trevlig personal! Dit går vi ofta och kommer att fortsätta med det! ❤️

Datum för besöket: juni 2019
Tack Irish_coffee_2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2018 från mobil enhet

God mat med mycket smak. Den lilla kakan känns onödigt liten. Obs stället är otroligt litet och spartanskt så ingen garanti att ni får plats. Däremot är maten supergod och personalen trevlig.

Datum för besöket: oktober 2018
Tack livsnjutare4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2018

Fantastisk mat, underbara smaker och superbra service. Engagemanget och kärleken till mat är en direkt spegling av familjen som driver restaurangen.

Datum för besöket: juni 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Orhan A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mommee's tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Mommee's? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt