Asta H
Växjö, Sverige

Fint Hotell och fina omgivningar , trevligt boende utanför stadsgränsen.

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 16 aug. 2022
Trevligt bemötande , fina rum, rent och snyggt. God mat till middag och fin frukost, allt man behövde. Sämst var trappan vid ankomst, svårt att få upp väskorna om man är äldre.
Fin utsikt i restaurangen , mot vattnet, kan sitta både inne och ute.
Datum för vistelsen: augusti 2022
Tips för att välja rum: Tyst och lugnt.
4,0 av 5 bubblorRum
4,0 av 5 bubblorRenlighet
3,0 av 5 bubblorService
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
7.5 km från Sundsgården hotell & konferens
Ta del av exklusiva förmåner
7.0 km från Sundsgården hotell & konferens
  • Agoda.com
7.6 km från Sundsgården hotell & konferens
Visa fler hotell i Helsingborg
Omdömet skrevs 22 juli 2022 från mobil enhet

Gemytligt, god mat och trevlig personal. En härlig atmosfär och tyst boende. Havsnära. Både inne och ute servering. Härligt med lite musik underhållning i samband med en måltid i goda vänners lag. Nära till det mesta

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack SusannaT160
Omdömet skrevs 27 maj 2022

Bra bemötande vid ankomst
Bra rum med gode sängar
Kanonbra frukost
Jättegod mad i restaurang båda lunch och kväll, kan knappast bli bättra
Fantastisk fint och bra område med fantastisk utsikt over Öresund
Extremt prisvärd
Rekommenderas

Datum för vistelsen: maj 2022
Tack nesnej2018
Omdömet skrevs 7 maj 2022

Besök i jobbet på konferens. Det bästa med vistelsen var läget och fantastisk utsikt över havet. Men vänds blickarna inåt är det generellt slitet och ouppdaterat. Maten är en bedrövelse med undantag för goda falafelbollar som vegetariskt alternativ vid lunch. Servicen är dessvärre lika illa som maten - platt och oengagerad. Så besök gärna för utsikten, men undvik övernattning och mat.

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack 330annikac
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Sundsgården ligger naturskönt, lugnt och fridfullt. Området bjuder på en storslagen utsikt över Öresund. Det är nära till havet och den långgrunda stranden. Det går också utmärkt att ta sig in till centrala Helsingborg med buss.

Jag bodde i enkelrum. Rummet var rätt litet, men rent och välskött med fantastiskt bekväm säng.

Frukostbuffén var inte överdådig men god, med t.ex. många sorters bröd att välja på (den hade varit perfekt om det funnits äggröra & bacon).
Vid middagsbuffén serverades två huvudrätter varav en vegetarisk.

Personalen var trevlig och tillmötesgående. Ett stort plus att utcheckningen var först klockan 11 på förmiddagen.

Kan absolut rekommendera stället för kortare övernattningar, 1-3 nätter.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Tack Anci2013
Annika Holmberg, Hotelldirektör på Sundsgården hotell & konferens, svarade på det här omdömetSvarade 19 november 2021

Hej, stort tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om din vistelse hos oss. Kul att ni haft det så bra hos oss. Nästa gång ni kommer har vi även äggröra och bacon. Varmt välkomna tillbaka! Vänligen Annika, Sundsgården Hotell & Konferens

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från Tripadvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2020 från mobil enhet

Trevligt konferenshotell med fantastisk utsikt över Öresund, trevlig personal som ser dig o god och enkel mat. Också extremt prisvärt , bara 465 kr per person inkl morgonfika,lunch o eftermiddagsfika.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste i arbetet
2  Tack Bexell
Sundsgården Hotell och Konferens, Gästservice/reception på Sundsgården hotell & konferens, svarade på det här omdömetSvarade 27 april 2021

Hej Bexell, stort tack för ditt fina omdöme! Hoppas vi ses snart igen :-)