Preben
Sverige

Prisvärt och centralt

Omdöme om Hotel Maria
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 14 juli 2018från mobil enhet
Ett enkelt hotell mitt i City vilket innebär nära till ”allt” och en hel del ljud nattetid...i alla fall om man har rum mot gatan. Lite underbemannat när det blir högt tryck vid incheckning och frukost men trevligt på alla sätt.
Datum för vistelsen: juli 2018
  • Strawberry Hotels
Pool
Visa fler hotell i Helsingborg
Omdömet skrevs 5 juli 2018

Brukar nästan aldrig klaga och hade hoppats på en trevlig vistelse eftersom hotellet har många bra recensioner men här kommer jag aldrig att bo igen. Dåliga sängar, smutsigt i badrummet, lyhört och tyvärr dålig service och sur personal. Flera i personalen var ganska otrevliga och verkade mest intresserade av att sitta och röka utanför hotellet i grupp. Ganska tråkig frukost och det som tog slut fylldes inte på (inte ens kaffet).

Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
2  Tack Jessica A
Omdömet skrevs 30 juni 2018 från mobil enhet

-Erbjöd teaterbiljetter och hotellövernattning inkl. Frukost till ett bra pris.
-Centralt.
-Charmigt spanskt inrett
-Fräscht och lysande service!
-Många trappor och trånga gångar så inget för den med speciella behov.
-Restaurangen på hotellet serverade Tapas som var både äkta och välsmakande

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Gbgtjej72
Omdömet skrevs 19 juni 2018

Min man och jag bodde här en natt i maj 2018. Litet sovrum med trevlig gammaldags inredning. Fräscht badrum. Tapasbar på kvällen. Frukost okey men gröna ägg som skulle ha varit löskokta. Parkering finns på andra sidan kyrkan c:a 100 m bort i ett parkeringshus. Kostar 245 kr/natt. Hiss finns från gatan i gången om man behöver det.

Rumstips: Vi hade ett rum mot gatan. Eftersom det är tapasbar på kvällen så är det livligt utanför på kvällen.
Datum för vistelsen: maj 2018
Tack Berit j
Omdömet skrevs 19 juni 2018

Beläget precis vid Maria kyrkan mitt i Helsingborg hittade vi detta lilla mysiga hotel.
Vi kände oss verkligen välkomna av den vänliga personalen. En kul detalj är att alla rumen har sitt eget tema,vårt rum var tex helt inrett i 50 tals stil.
Restaurangen som är inredd med rustik spansk stil utnyttjade vi endast till frukost där hittar du en bra standard frukost.

Datum för vistelsen: juni 2018
Tack jorgendahlgren
Omdömet skrevs 7 juni 2018

Centralt vid Maria kyrka ligger denna pärla i ett gammalt 1700 tals hus. Mysiga personliga rum, utmärkt service och en tapasbar. Vi saknade inget. Frukosten var helt ok med det mesta man kan önska. Dock kan man inte komma ända fram med bil, ont om Pplatser är det också, men vi hade tur bakom kyrkan fanns det lediga platser.

Rumstips: Bak mot gården hade mitt rum balkong
Datum för vistelsen: maj 2018
  • Restyp: Reste i arbetet