Berit j
Ayia Napa, Cypern

Centralt! Nära till allt!

Omdöme om Hotel Maria
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 19 juni 2018
Min man och jag bodde här en natt i maj 2018. Litet sovrum med trevlig gammaldags inredning. Fräscht badrum. Tapasbar på kvällen. Frukost okey men gröna ägg som skulle ha varit löskokta. Parkering finns på andra sidan kyrkan c:a 100 m bort i ett parkeringshus. Kostar 245 kr/natt. Hiss finns från gatan i gången om man behöver det.
Datum för vistelsen: maj 2018
Tips för att välja rum: Vi hade ett rum mot gatan. Eftersom det är tapasbar på kvällen så är det livligt utanför på kvällen.
Resetyp: Reste som ett par
    989 kr
7.6 km från Hotel Maria
Visa fler hotell i Helsingborg
Omdömet skrevs 19 juni 2018

Beläget precis vid Maria kyrkan mitt i Helsingborg hittade vi detta lilla mysiga hotel.
Vi kände oss verkligen välkomna av den vänliga personalen. En kul detalj är att alla rumen har sitt eget tema,vårt rum var tex helt inrett i 50 tals stil.
Restaurangen som är inredd med rustik spansk stil utnyttjade vi endast till frukost där hittar du en bra standard frukost.

Datum för vistelsen: juni 2018
Tack jorgendahlgren
Omdömet skrevs 7 juni 2018

Centralt vid Maria kyrka ligger denna pärla i ett gammalt 1700 tals hus. Mysiga personliga rum, utmärkt service och en tapasbar. Vi saknade inget. Frukosten var helt ok med det mesta man kan önska. Dock kan man inte komma ända fram med bil, ont om Pplatser är det också, men vi hade tur bakom kyrkan fanns det lediga platser.

Rumstips: Bak mot gården hade mitt rum balkong
  • Restyp: Reste i arbetet
2  Tack Sassnipan
Omdömet skrevs 28 maj 2018

Skiljer sig från mängden då det är ett hotell som har olika teman på sina rum. Inredda med fantasi och detaljer som är hämtade från olika håll. Bra pris, väldigt centralt läge både till tågen och shoppingen.

• Restyp: Reste med vänner
Tack bandling2016
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Sov här en natt för att vi hade ett erbjudande. Det ligger mitt i stan så är nära till shopping och restauranger. Rummen har mysiga teman och känns lite lantligt, väldigt hemtrevligt. Ingen hiss.
Frukosten var ok, inte så stort utbud men fanns alternativ för glutenintoleranta och laktosintoleranta. På kvällstid var det en tapasrestaurang som hotellgäster fick rabatt på.
Ville man ha parkeringsplats fanns ett garage 100 m bort som man fick biljett till i receptionen, OBS ej gratis.

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack carolinejaelb
Omdömet skrevs 13 september 2017 från mobil enhet

Vi hade tre rum, ett dubbelrum, ett dubbelrum med extra säng och ett dubbelrum med våningssäng för barnen.
Alla rummen var mysiga med olika inredningstema.
De kändes fräscha, och gemytliga och allt fungerade bra.
MEN rummen var lite små och det var ganska lyhört utifrån så vaknade med jämna mellanrum under natten.
Frukosten var helt ok men inget överdådigt.
Rekommenderas särskilt för par som vill ha det lite mysigt men kanske lite opraktiskt för familj med barn.

Datum för vistelsen: september 2017
2  Tack jonash622
Fredrik L, Kundansvarig på Hotel Maria, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2017

Hej
Tack för att du lämnade ett omdöme. Ja våra rum är små, men husen är över 200 år gamla och kan inte byggas om hur som helst. Ni är välkomna tillbaka!