Henrik B
Sandviken, Sverige

Rymligt lite udda hotel

Omdöme om Hotel Tornet
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 24 juli 2020från mobil enhet
Det var det enda hotellet i hela Helsingborg som hade rum kvar då vi var ute i sista stund. Det var absolut inte värt dom pengarna vi betalade men man får ju skylla sig själv när man är sent ute. Stora rymliga rum men som kändes som ett rum på ett ålderdomshem. Helt ok frukost som hade det mesta man kunde önska sig i Corona tider. Största pluset var att vi hittade gratis parkering på gatan utanför.
Datum för vistelsen: juli 2020
  • Algotels
0.5 km från Hotel Tornet
Visa fler hotell i Helsingborg
Omdömet skrevs 7 juli 2020 från mobil enhet

Generellt, sämre och framförallt mindre än bilderna på hemsidan & Booking visar.
Stämmer med många omdömen - delvis slitet, usel bäddsoffa (borde inte få hyras ut till det priset...).
Trasiga el-kontakter, hänger löst från väggen. Kökskniv saknas i hushållssakerna. Varmt, trots öppna fönster hela tiden. Ointresse när vi så till...

Utmärkt och centralt läge, och nära till centrum, gångavstånd 900 m genom den välskötta blomstrande stora parken till Kärnan/Tornet-området och centrum.

Tråkigt, och väldigt bullrigt att bo vid en väldigt starkt trafikerad gatukorsning, med konstant buller, dag som natt.
Särskilt då man behövde ha fönster öppna, varmt sommartid (trots regnigt väder...).

Många trasiga detaljer, som inte har åtgärdats, bl a farliga elkontakter!!!
Delvis slitet. Inte småunderhåll, och inget intresse, när vi så till om en saknad detalj i köksutrustning, och lämnad lista på saknat och felaktigt, vid utcheck.

Urdålig bäddsoffa! Inte värd namnet. Två fick sova illa. Fult, borde bytas. Inte rätt att betala det man gör, med detta.

Bra frukost.

Garage inte användbart! Trångt att komma in. Och nästan omöjligt att komma ut, med moderna stora bilar.

Datum för vistelsen: juli 2020
1  Tack H8609QLchristinef
Omdömet skrevs 7 maj 2020 från mobil enhet

Stora, fräscha rum med spartanska fasciliteter. Mycket trevligt med köksdel med porslin. Stora badrum. Frukostbuffén innehöll utgången mjölk och få basvaror. En förklaring kan vara covid och få besökare, men kanske då bättre att ställa in frukosten helt. Därtill ligger buffén i anslutning till garaget så det luktade bensin när man satt där. Vi åt bara en gång av de nätter vi var på hotellet.
Ingen fysisk reception förutom vissa få timmar, vilket upplevs frustrerande.
Garaget som man får betala extra för är extremt lågt i tak och trångt, vi hade en xc90 och den fick knappt plats på höjden och gick knappt att köra ut pga tvära vinklar. Önskvärt vore att hotellet informerade om detta vid beställning av garageplatser.

Datum för vistelsen: april 2020
Tack LucretiaEldritch
Omdömet skrevs 8 december 2019 från mobil enhet

Vi bodde här två nätter och det var en mycket positiv vistelse. Läget är nära centrala staden, det var rent med jättesköna sängar. Stort och rymligt, nästan som en lägenhet med pentry, perfekt när man vill fixa något att äta eller förvara i kyl!
Det finns en Coop butik bredvid hotellet.
Frukosten var mycket god, det fanns allt man önskade, trevlig personal som höll perfekt ordning!
Mycket trevligt bemötande vid ankomst.
Receptionen är inte bemannad hela tiden men vi fick information via Mail om hur vi skulle gå tillväga.
Det var också perfekt med parkering i källaren.
Vi återkommer gärna och rekommenderar detta hotell!

Datum för vistelsen: december 2019
Tack 568anetten
Omdömet skrevs 2 januari 2019 från mobil enhet

Det är några år sedan vi bott här senast, och det mesta är sig likt.
Detta boende passar oss extra bra därför att vi vill kunna ha möjlighet att laga någon rätt själva i ett kök vid behov. Speciellt som vi stannar lite längre än vi brukar.
Receptionen löser ett rumsproblem för oss väldigt smidigt. De tillgodoser också vårt specifika rumsönskemål. Det saknas saker på rummet, vilket receptionen löser snabbt.
Allt funkar bra med kort och koder. Instruktioner får man i ett mail innan.
Läget är mycket bra om man inte vill bo i den mest intensiva delen i centrum. Detta ligger i närheten till en vacker park med utsikt, och gångavståndet till centrum helt överkomligt.
Frukosten är god, extra plus för frallor och äggröran. Frukostvärdinnan är förtjusande!

Datum för vistelsen: januari 2019
Tack evelynj700
Omdömet skrevs 26 augusti 2018

Det positiva var närheten till centrum samt rent och snyggt på rummet.
Det negativa var: Ingen reception på helgen, incheckning via porttelefon och koder till nyckellåda.
Alla elektroniska nycklar till rummet var inte rätt kodade så att de gick att använda.
Rummet var väldigt varmt och med öppna fönster så störde trafiken väldigt mycket på natten.
Hotellet påminde väldigt mycket av en flyktingförläggning med några extra rum för "Hotelluthyrning" vilket det kanske är ?
Frukosten serverades i ett mindre utrymme i källaren vilket inte var så trevligt. Rekommenderas inte till detta pris!

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste med familjen