“Lunch hos Roy’s - ett säkert kort”
Omdöme om Roy's Mat & Bar

Roy's Mat & Bar
Rankad som nr 35 av 361 Restauranger i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 14 maj 2022 från mobil enhet

Roy’s är populärt, svårt att hitta bord på lunchen - så kom innan 12.00.
För 125kr bjöds vi på en god salladsbuffé, vatten, kaffe/te och kaka.
Huvudrätten var smörstekt Torskfilé garnerad med räkor, kokt potatis och senapssås. Fisken var perfekt stekt, räkorna gott tuggiga och senapssåsen matchade perfekt.

Datum för besöket: maj 2022
Tack RHOLMO
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 13 november 2021 från mobil enhet

Beställde oxfilé som var fint tillagad
Och var ok
Servicen tog väldigt lång tid
Låg väldigt mysigt nere vid hamnen
Fin utsikt på sommaren

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Roam48894108839
Omdömet skrevs 18 september 2021

Jag trodde att det här stället hade bra rykte. Men jag förstår ju att så inte är fallet, utan lever på sitt läge i Norra Hamnen.

Efter att ha ätit den mest smaklösa Rödtungan någonsin så kommer jag definitivt inte besöka detta ställe igen. Det är pinsamt hur man som kock på en fiskrestaurang kan åstadkomma något så värdelöst och smaklöst, inte ens potatisen smakade något. Sen var undersidan så kletig och porös efter att ha badat i allt smör att det var osmakligt att äta. Att man dessutom har mage att ta 245spänn för den är absurt.

Servicen var inget speciellt heller. Ingen som frågade om det smakade bra eller om vi ville ha något mer att dricka. Vår nota var på drygt 1000kr och det kändes som om vi besökt vilken medioker restaurang som helst. Riktigt trist att man inte förvaltar det läge man har. Ren turistfälla!

Många restauranger kämpar för att hålla sig levande…Men vissa borde bara stänga igen om detta är vad som erbjuds.

Datum för besöket: september 2021
1  Tack MyTraveller0415
Omdömet skrevs 25 juli 2021

Köpte två Stekt sill m skirat smör för 50 kr st.
Vad fick vi?
Två små o torra enkla sillfileter m potatatismos i överflöd.
Vi känner oss lurade näst intill rånade. Mindre än minsta barnportioner.
Detta var sista gången vi löser middagsproblemet med Roys Take Away.
Rent uselt!

Datum för besöket: juli 2021
Tack Kavalleristen
Omdömet skrevs 30 maj 2021 från mobil enhet

Smaklös mat väldigt otrevlig personal som lägger olämpliga kommentarer när de får chansen osv. Personalen är helt ointresserade i jobbet o her en ingen bra upplevelse.

Datum för besöket: april 2021
Tack 778fitnessm

Resenärer som tittade på Roy's Mat & Bar tittade också på

Helsingborg, Skåne län

Besökt Roy's Mat & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt