Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Soligt läge!”
Omdöme om Roy's Mat & Bar

Roy's Mat & Bar
Rankad som nr 30 av 352 Restauranger i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 5 april 2021

Perfekt ställe för en lunch och god dricka för att njuta av vårsolen!

Ett antal bra lunchrätter och ok urval av dricka.

Läget i norra hamnen ger känsla av att befinna sig på kontinenten.

Datum för besöket: april 2021
1  Tack Ulf E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (172)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 172 omdömen

Omdömet skrevs 24 oktober 2020 från mobil enhet

Är du sugen på Strömming eller sill som de säger här så välj Roy’s i hamnen. Mysigt och riktigt trevlig mat och dryck till bra pris!
Stor uteservering med infravärme och utsikt över hamnen.

Datum för besöket: oktober 2020
Tack Bestserviceacademy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2020 från mobil enhet

Riktigt god lunch med härlig utsikt i hamnen.
Dagens med salladsbuffé, dryck och kaffe.
Skönt att sitta utomhus.

Viss personal visade tyvärr en tråkig sida.

Datum för besöket: oktober 2020
1  Tack 853Mimmi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2020

Ok mat, men otrevlig serverings personal. Tjejerna var högfärdiga och snorkiga och man kände sig inte välkommen. Kommer inte att komma tillbaka.

Datum för besöket: september 2020
Tack gofisen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2020 från mobil enhet

Uselt, dålig service,
otrevlig personal. Gå inte dit. Sommarens sämst.Finns fler ställen i marinan som du kan välja istället eller gå upp i stan.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack pia m
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Roy's Mat & Bar tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Roy's Mat & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt