Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Mycket gott”
Omdöme om Roy's Mat & Bar

Roy's Mat & Bar
Boka bord
2
mån 6/4
20:00
Rankad som nr 23 av 332 Restauranger i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 23 juli 2019 från mobil enhet

Roys erbjuder många goda fiskrätter som smakar superbra till priser som inte sticker ut på något sätt. Dock måste ni se till att boka om ni vill ha plats. Det enda som vi kände kunde bli bättre är om personalen är lite mer fokuserade på kunderna.

Datum för besöket: juli 2019
Tack ricmol2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (149)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 149 omdömen

Omdömet skrevs 23 juli 2019

Har ätit lunch ett flertal gånger på Roys och maten är alltid fräsch, god och vällagad. Många rätter att välja på, stort salladsbord samt kaffe och kaka på maten. Mysiga sittplatser inomhus och guldläge vid kajkanten om det är fint väder. Rikligt med personal som är vänlig och ger snabb service varje gång. Lunchen kostar kring 125 kr och det är billigt med tanke på vad du får för pengarna.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Mats F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2019 från mobil enhet

Hade bokat bord för 6 pers.
Pigg och trevlig personal visade oss till ett bra bord. Fick menyer direkt.
Hälften i sällskapet tog oxfilé och hälften fisksoppa.
Oxfilén var mör och fin , kanske aningen för länge stekt ( beställde medium) men helt ok.
Fisksoppan var krämig och god.Kunde kanske varit något varmare vid servering.
Drack rekommenderat rött resp vitt vin till maten. Utmärkt.
Personalen var genom hela kvällen alerta och trevliga!
Roys är ett säkert kort.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Håkan A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2019 från mobil enhet

Skön sommarkväll och vi var hungriga så vi stannade till på Roys. Vi fick bord ute. Atmosfären känns lite billig men vi testade. Vi fick menyer, vatten och bröd. Smöret i små plastförpackningar! Bättre kan ni. Vi beställde två skaldjurstoast och två fisksoppa. Toasten är bra men lite smaklösa och även fisksoppan var ok nen saknade syra och salt. Vi fick vänta lääänge på att få kontakt med servicen för att betala. Dåligt! Priset var rimligt.

Datum för besöket: juli 2019
Tack 243anderst
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2019 från mobil enhet

En ganska ljummen sommarkväll på uteserveringen i hamnen. Trevlig hamnmiljö och vänlig och uppmärksam personal fick hela sällskapet att trivas. Bra och välsmakande mat, vi åt Moules Frites, Fish & Chips samt burgare och alla var väldigt nöjda och belåtna.
Smådetaljer som saknas för en 5:a... fick in rött istället för vitt vin, öl istället för Cola, salt & peppar i riktigt tråkiga kar, ingen påfyllning av vattnet mm... men i det stora hela så Roy’s kan starkt rekommenderas och jag kommer gärna tillbaka.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Happydramming
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Roy's Mat & Bar tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Roy's Mat & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt