De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline102 US$
Hotels.com102 US$
Expedia.com102 US$
Tripadvisor102 US$
StayForLong
Trip.com
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 10 januari 2023

Hade bokat 2 nätter, Fick bo i ett annat hus tvärs över gatan, fanns ingen info om detta vid bokningen. Kändes lite off.
Dåligt städat hotellrum.
Frukosten var okej men första morgonen var det hög musik i högtalarna i tekat, vilket inte var så trevligt när man ville äta i lugn och ro.
Kommer inte boka detta hotell igen tyvärr

Datum för vistelsen: december 2022
Tack Sandra B
Omdömet skrevs 21 november 2022

Trevlig hotell vid stadsparken i Helsingborg. En kort promenad från centralstationen och en lite längre (fast ändå inte så lång) till gågatan. Rummet var hyfsat fräscht. Kanske en något liten TV och även en extremt störande display för temperaturen som lyste upp rummet på natten. Så mycket för de ljusdämpande gardinerna...

Frukosten var trevlig med ett stort urval.

Datum för vistelsen: november 2022
Tack ilbombo
Omdömet skrevs 23 oktober 2022 från mobil enhet

Vi bokade detta hotellet efter rekommendation av en vän som hade varit väldigt nöjd. Upplevelsen för oss blev en annan, fruktansvärd.

Vi hade beställt ett uppgraderat rum men detta rum var något av det minsta vi någonsin bott i, badrummet var äckligt, långa hårstrån låg på toaletten och i handfatet låg silverfisk modell större.
Gamla slängkappor med diverse fläckar kändes inte heller trivsamt.

I själva rummet kunde man inte ha taklampan tänd då den var trasig och blinkade.

Vi pratade med receptionen som bara informerade om att det visst var ett uppgraderat rum.

Om man inte har några krav och vill bo centralt så är detta ett perfekt hotell, annars rekommenderar jag att välja ett annat ställe.

Datum för vistelsen: oktober 2022
1  Tack tindrat2019
Omdömet skrevs 24 september 2022 från mobil enhet

Sammanfattning av upplevelsen ger jag sämre betyg än väntat ,Först vid incheckninge blir vi sämre behandlade , vid förfrågan att bo i huvudbyggnaden blev det kalla handen utan förklaring,, som kändes
Nonchalant.
Rummet Ok men inget extra,,(mysfaktor)saknas.
Dock rent o fint med riktigt bra säng !
Frukosten OK men inget xtra,,
Frukostpersonalen (Helen) gjorde upplevelsen riktigt trevligt!
Tack även till Cecilia för trevligt bemötande.
Läget på hotellet är ju nära knutpunkten med nära gångavstånd
Tack för denna gång//

Rumstips: Bra parkeringgshus 30 m ifrån
Datum för vistelsen: september 2022
1  Tack clarion99
Omdömet skrevs 16 augusti 2022

Rummen var väldigt fräscha, såg helt nyrenoverade ut. Sköna sängar, rymligt rum. God frukost.
Om entréer och korridorer hade varit lika fräscha som rummen, hade hotellet fått en femma i min utvärdering.

Datum för vistelsen: augusti 2022
Tack Monica B