Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk gott!”
Omdöme om Chateau Foret

Chateau Foret
Rankad som nr 12 av 332 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 26 US$
Kök: Svenskt
Middagsalternativ: Middag, Frukost, Lunch, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Frukost, Lunch, Bokningar
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Ni bara måste gå hit!
Den absolut godaste råbiffen jag ätit. Mannen tog Gubbröra och vi skulle äta hälften var. Fanns inte en chans att han skulle få hälften av min råbiff! Den var magisk!
Sen fortsatte vi med flankstek och den var också fantastisk, likaså efterrätten som var marinerade jordgubbar.
Goda drinkar och gott vin. Mycket trevlig personal.
Vi kommer absolut tillbaka!!

Datum för besöket: juni 2020
Tack MalinBi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (144)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 144 omdömen

Omdömet skrevs 28 februari 2020

Fantastiskt omhändertagande av gäst! Lugnt och vägledande! Liten krog, enkel möblering - mat och dryck i centrum OCH service!

Datum för besöket: februari 2020
Tack Kajsa5347
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Beställde en skånsk kalventrecote som var lite bränd och serverad med för mycket rödkål . Trevlig och omtänksam personal men tyvärr ingen speciell smakupplevelse

Datum för besöket: februari 2020
Tack Håkan P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 december 2019 från mobil enhet

Vi har besökt denna familjära restaurang vid flera tillfällen och är alltid lika nöjda med både mat och service. En klar favorit av Helsingborgs alla restauranger.

Datum för besöket: december 2019
Tack madelainea2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 december 2019 från mobil enhet

Gott, både mat och dryck. Lite annorlunda upplägg på julbordet, men allt det goda fanns där plus lite xtra med egen knorr som var fantastiskt gott. Trevlig och serviceinriktad personal. Mysig stämning i lokalen. Rekommenderas.

Datum för besöket: december 2019
Tack 917madsh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Chateau Foret tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Chateau Foret? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt