Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amazing”
Omdöme om Brooklyn

Brooklyn
Rankad som nr 25 av 333 Restauranger i Helsingborg
Kök: Steakhouse
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 8 september 2018 från mobil enhet

Fantastisk miljö. Fantastiska drinkar. God mat. Härlig personal. Vi hade det så mysigt och trevligt under hela kvällen. Jag tycker deras kött håller en hög kvalitet. Måste besökas.

Datum för besöket: september 2018
Tack Elias A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (170)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2327 av 171 omdömen

Omdömet skrevs 8 september 2018 från mobil enhet

Mycket trevlig personal och riktigt hög kvalitet på köttet. Perfekt tillagning. Helsingborgs bästa steakhouse!

Datum för besöket: september 2018
Tack Markus N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 augusti 2018

Ett ställe jag rekommenderar alla besöka. Allt är på topp blir bara bättre och bättre för varje gång. Maten är en stor del av höjdpunkten. Explosion av smaker!

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Timothy A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2018

Gillar inte att ta till överord. Men RIBSEN var i världsklass. På genomresa i Helsingborg och den här restaurangen fick oss att älska staden. Barnen åt hamburgare som om det inte fanns någon morgondag och frun älskade blomkålssoppan. Helsingborg, tacka Brooklyn. Nästa gång ska vi smaka av hela menyn. Hälsningar till den supeproffsiga personalen.

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack astaifo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2018 från mobil enhet

Väldigt god mat och duktig personal som gjorde allt för att göra vår kväll till en kanonkväll.
Ett besök hör rekommenderas varmt. Ni kommer inte att ångra er.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack sandraso726
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Brooklyn tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Brooklyn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt