Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frukost ”
Omdöme om Fahlman's

Fahlman's
Rankad som nr 1 av 2 Efterrätter i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 februari 2021 från mobil enhet

Brukar vara nöjd med frukost på Fahlmans men blev väldigt besviken. Blev serverad en torr fralla utan sallad eller grönsaker. Trevlig miljö och trevlig personal.

Datum för besöket: februari 2021
Tack nillahbg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (209)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 210 omdömen

Omdömet skrevs 14 september 2020 från mobil enhet

Centralt beläget och populärt café med det mesta man förväntas hitta på liknande fik. Vi köpte glass, lokalt framställd, mycket god.

Datum för besöket: september 2020
2  Tack FortwoMM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2020 från mobil enhet

God fika mitt i stan, vänlig personal. Bakverken är välgjorda, både ser och smakar gott. Fin och stor uteplats. Vi går gärna hit igen.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack LouiseDvic
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Trevlig miljö med mycket gott kaffe och kaffebröd. Mycket god Budapestbakelse och Zoegakaffe. Även lunchmackor av hög kvalite

Datum för besöket: juli 2020
2  Tack Inspire796443
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2020

Att fika hos Fahlmans väcker minnen från bardomen på 60-70 talet. Doften och smakerna tar mig tillbaka i tiden på ett positivt vis. Gott kaffe i kopp med fat och inte i vulgära jättemuggar. Ett pluss att de serverar flera typer av minibakelser, då kan man unna sig något gott varje gång. Alltid mycket besökare så jag hoppas att Fahlmans blir kvar i många år till.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Lejonbruden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fahlman's tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Fahlman's? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt