Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa stället i stan!”
Omdöme om Koreana

Koreana
Boka bord
2
sön 19/9
20:00
Rankad som nr 11 av 335 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 31 US$
Kök: Koreanskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Beskrivning: Restaurang Koreana invigdes sommaren 2006. Koreana är en av få koreanska restauranger i Sverige och erbjuder god mat gjord på färska råvaror. Här finns rätter som väcker dina smaklökar, upplev smakerna från den koreanska grillen eller den välsmakande och mättande Bi Bim Bap. Koreana erbjuder flera varierande rätter från det koreanska köket, den mest kända är nationalrätten kimchi och är mycket väluppskattad. Välkommen och njut av det koreanska köket i en trevlig värmande miljö.
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Superbra service, utsökt Koreansk mat. Vi är kötid så nöjda när vi ätit här. Servicepersonalen är vänliga och serviceminded. Prova gärna Korean BBQ!. Det är ett ställe man återkommer till!!!

Datum för besöket: september 2021
Tack Linlilj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vivi H., Ägare på Koreana , svarade på det här omdömetSvarade för 1 vecka sedan


Hej!
Superkul att höra att ni är nöjd med er upplevelse. Tack för ditt omdöme, det uppskattar vi verkligen!! Ni är varmt välkomna åter! Ha en fin dag!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (189)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 189 omdömen

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Väldigt god mat! Trevligt bemötande av personal och verkligen prisvärt. Rekommenderas! Återkommer många gånger framöver

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 757zandram
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Trevlig restaurang .
Maten smakade bra och det var stora portioner.
Personalen är trevlig och hjälpsam.
Första gången jag ätit koreansk mat.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack tomasc676
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Trevlig personal och mycket god och prisvärd koreansk mat. Vi kände oss verkligen välkomna på denna restaurang där det råder familjär stämning. Kan inget annat än att rekommendera Koreana och vi kommer garanterat tillbaka nästa gång vi är i Helsingborg.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack sthlminmyheart
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021 från mobil enhet

Jättegod mat och trevlig personal. Åt Kimchisoppa till förrätt och tre små rätter som huvudrätt, allt supergott. Kommer garanterat tillbaka om vi besöker Helsingborg igen.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 1erikp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vivi H., Ägare på Koreana , svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2021

Hej - Härligt att du är nöjd med vår personal och maten. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Ni är varmt välkomna åter. Ha en fin dag! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Koreana tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Koreana ? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt