De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
Tripadvisor107 US$
Trip.com
StayForLong
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 9 september 2023

Mycket trevligt hotell med fantastisk personal och toppenläge. Service är naturligt för hotellets anställda, attityden så behaglig och rummet fint. Städningen också bra. Kan inte önska oss mer än det vi fick. Tack!

Datum för vistelsen: september 2023
Tack anita t
Anneli Riippa, Owner på The Vault Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2023

Hej 171anitat,
Vi kan inte annat än tacka dig så ödmjukast för dina fina ord och för att du kom och bodde hos oss på The Vault Hotel. Vi älskar service och blir extra glad över att du har känt dig så väl bemött hos oss.

Med Skånska Hälsningar,
Hotelldirektör

Omdömet skrevs 26 augusti 2023

Coolt hotell med egen stil. Man har behållt det gamla och gett det en modern touch. Väldigt sköna sängar och bra ljudisolerat, doftar gott gör det också i trapp och korridor!
Frukostbuffén hade allt man kunde önska sig.

Tack nwelde295424
Anneli Riippa, Owner på The Vault Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 29 augusti 2023

Hej nwelde295424,
Tack för att du valde att bo hos oss på The Vault Hotel och att du tog dig tid att ge oss återkoppling på din vistelse. Det gläder oss mycket att du gillade vårt hotell och att du hade en fin vistelse.

Omdömet skrevs 18 augusti 2023

Fantastiskt hotell med snygg och mysig inredning. Mycket trevlig och serviceminded personal. Bra läge mitt i stan. Sköna sängar och jättegod frukost med bra utbud. Rekommenderar verkligen detta hotell!

Tack kmalinm75

Hej kmalinm75,
Det betyder så mycket att du tagit dig tid att ge oss återkoppling på din vistelse hos oss på The Vault Hotel. Vi älskar service och blir extra glad över att du har känt dig så väl bemött hos oss.

Omdömet skrevs 17 augusti 2023

Har bara positivt att säga om The Vault hotell
Allt var bra!
Hotellet Låg centralt, frukosten var fantastiskt, sängen var skön och det lugnt och skönt.
Trevlig personal som var väldigt tillmötesgående.

Tack jnilss949237

Hej jnilss949237,
Kan bara hålla med dig om att vår frukostbuffé är fantastisk god.

Omdömet skrevs 11 augusti 2023 från mobil enhet

Ett mysigt och inbjudande hotell med väldigt trevlig och hjälpsam personal!
Väldigt god och fräsch frukost och mycket god mat i restaurangen med lite annorlunda rätter!
Fantastiskt läge! Kan varmt rekommendera detta fantastiska hotell!

Tack marinajagerteg

Hej marinajagerteg,