“God mat med spännande upplägg!”
Omdöme om Zushi Ocean

Zushi Ocean
Rankad som nr 30 av 357 Restauranger i Helsingborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Hela besöket är en upplevelse! Gillar att man kan beställa själv i appen och ändå få den personliga servicen. Maten presenteras på ett väldigt spännande och smakfullt sätt! Finns alternativ till ännu ej sushifrälsta barn utan att det blir tråkigt ;)

Datum för besöket: februari 2023
    • Mat
Tack mariaQ8300RF
Språk

Omdömet skrevs 18 februari 2023 från mobil enhet

Fantastisk upplevelse! Super! Magisk kväll! Trevlig personal och goda smaker. Kan varm rekomedera stället.

Datum för besöket: februari 2023
Tack 236fredrikc
Omdömet skrevs 5 oktober 2022 från mobil enhet

På Zushi Ocean fich jag och mina vänner den bästa servicen och de bästa upplevelserna vi nånsin har fått i Sverige.
En högklassig restaurang med underbar mat, oförglömbar inredning och trevlig atmosfär som stimulerar både smak och sinne.
Varmt rekommenderad!

Datum för besöket: oktober 2022
Tack evb240
Omdömet skrevs 3 oktober 2022 från mobil enhet

Super god sushi, trevlig atmosfär & lyxig miljö. Absolut det bästa sushi vi har ätit.
Läget är helt perfekt, bredvid hamnen!

Datum för besöket: oktober 2022
Tack lindapham91
Omdömet skrevs 16 september 2022 från mobil enhet

Verkligen vällagad god mat! Linda en av ägarna hjälpte oss att välja mat. Beställde in ganska många förrätter och suchi och dela på.

Datum för besöket: september 2022
Tack 345madelenm

Resenärer som tittade på Zushi Ocean tittade också på

Helsingborg, Skåne län

Besökt Zushi Ocean? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt