Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Specialpris finns tillgängligt
Booking.com
1 135 kr
Hotels.com
1 135 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Expedia.com
1 135 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (721)
Filtrera omdömen
721 resultat
Medlemsbetyg
444
199
55
19
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
444
199
55
19
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 721 omdömen
Omdömet skrevs 20 november 2023

Jättefin service från all personal, man blev sedd.
Härlig restaurang miljö. God frukost med ett bra utbud. Trevligt att sitta där på kvällen och äta middag också. Rummet var jättebra också, toppen att vi kunde få in en extra säng också.

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack MalinL1621
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
V Hotel, Other på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection, svarade på det här omdömetSvarade 21 november 2023

Hej Malin!
Tusen tack för din recension,
Hoppas att vi får nöjet att välkomna er tillbaka till oss på V Hotel snart igen!

Hälsningar
Gabriella
Front desk Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2023

Väldigt trevlig och välkomnande personal, mysigt rum, komfortabel säng, bra frukostbuffé, utmärkt läge mitt i staden endast 9 minuters promenad från stationen och nära till allt. Jag och min fru är mycket nöjda.

Datum för vistelsen: oktober 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack ericI2690EZ
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
V Hotel, Other på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2023

Hej Erik!
Tusen tack för din recension,
Hoppas att vi får nöjet att välkomna er tillbaka till oss på V Hotel snart igen!

Hälsningar
Gabriella
Front desk Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2023

Personliga rum, där inget är det andra likt. Mycket vänlig och tillmötesgående personal. Bra utbud på frukosten. Läget är mycket bra, med gångavstånd till Knutpunkten och de centrala delarna. Dessutom ligger det en fantastiskt trevlig ölbar tvärs över gatan.

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack 198danield
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
V Hotel, Other på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2023

Hej Daniel!
Tusen tack för din recension,
Hoppas att vi får nöjet att välkomna er tillbaka till oss på V Hotel snart igen!

Hälsningar
Gabriella
Front desk Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2023

Centralt beläget hotell med toppenpersonal. Sängen var lite låg och jag har en dålig höft vilket innebar en svårighet att ta sig upp ur sängen, för övrigt var sängen mycket bekväm och jag sov gott hela natten.

Datum för vistelsen: september 2023
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack KjellW54
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
V Hotel, Other på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection, svarade på det här omdömetSvarade 27 september 2023

Hej!
Tusen tack för din recension,
Hoppas att vi får nöjet att välkomna er tillbaka till oss på V Hotel snart igen!

Hälsningar
Gabriella
Front desk Teamleader

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2023

Mycket bra! Alltid lika trevligt att komma till detta familjära hotell. Trevlig personal och härligt unika rum gör att varje vistelse känns lika bra. Hit åker man gärna igen och jag kan verkligen rekommendera detta hotell till andra

Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack johandelbratt
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
V Hotel, Owner på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection, svarade på det här omdömetSvarade 8 september 2023

Tack för en fin recension! Hjärtligt välkomna hem till oss snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen