Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com170 US$
Priceline170 US$
Hotels.com171 US$
Travelocity171 US$
Traveluro190 US$
Agoda.com171 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (645)
Filtrera omdömen
645 resultat
Medlemsbetyg
395
184
49
14
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
395
184
49
14
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 645 omdömen
Omdömet skrevs 2 maj 2022

Bra läge och väldigt fin standard på restaurang och hotell. Serviceinriktad personal och det känns som om du kliver in i någons hem och inte in på ett hotell. Sängarna är sköna och ljudet från nattlivet märks inte av trots att du bor centralt

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack hanseklund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra Westergren, General Manager på V Hotel Helsingborg, BW PREMIER Collection, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2022

Hej Hasse,

Varmt tack för dina fantastiska ord om oss. Det är precis så vi vill att ni som gäster ska känna er, välkomna hemma hos oss!

Jag hoppas att vi ses snart igen.
Varma hälsningar
Sandra Westergren
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2022

Alltid lika trevligt & välkomnande på V Hotel. Positivt bemötande från all personal vi har mött. Utmärkt frukost med allt man kan önska och trevligt häng i en stor fåtölj i baren på kvällen. Nära till allt.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack astall299184
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra Westergren, General Manager på V Hotel Helsingborg, BW PREMIER Collection, svarade på det här omdömetSvarade 3 maj 2022

Hej,

Ett stort, varmt tack för en fantastisk recension av oss! Jag hoppas verkligen att vi får nöjet att träffa dig på V snart igen.

Varma hälsningar
Sandra Westergren
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2022

Utmärkt rakt igenom. Supernöjda! Rummet, frukosten och hotellets restaurang. Allt var perfekt.

Hotellets personal är extremt serviceminded. Mycket trevliga och exceptionellt hjälpsamma med precis allt!

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack jilashademanpour
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra Westergren, General Manager på V Hotel Helsingborg, BW PREMIER Collection, svarade på det här omdömetSvarade 3 maj 2022

Hej,

Tusen tusen tack för dina fantastiska ord om oss, vi alla blir SÅ glada över att ni trivdes bra hos oss och hoppas verkligen ni kan besöka oss snart igen!

Varma hälsningar
Sandra Westergren
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2022

Ett lite gammaldags hotell, med äldre standard. Trevligt bemötande i lobbyn vid ankomst. De har bara 12 parkeringsplatser så tänk på det om du kommer med bil. Dock var det inga problem att hitta allmän parkering på gatan. Rummet (large dubbelrum) var av äldre standard med glasfiberväv på väggarna, ganska litet och sängarna var 2x90, alltså inte en dubbelsäng. Ganska hårda men ändå helt okej.
Ett stort plus är att de har Apple TV på rummet så man kan streama utan problem. Wifi funkade också bra så inget fel. Skönt schampo, duschgel och handtvål från Rituals. Dock saknades balsam och body lotion. Inte nödvändigt heller när man bara bor en natt, men ändå.
Frukosten var helt okej. Trevlig atmosfär och gott om plats. Utbudet är okej, men bland de enklare, absolut inget extraordinärt. Äggröran var som en soppa och smaklös, baconet kändes inte heller jättebra. Däremot bra utbud av granola, musli och liknande. Juicen var lite ljummen. Alltså inget (förutom äggröran just denna dagen) var dåligt, men heller inte "wow". Så vi är nöjda och har sovit gott, och hotellet är bra men inte jättebra.

Datum för vistelsen: april 2022
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack JufferJay
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2022

Ett mindre hotell med väldigt mysig atmosfär, fint inrett och en väldigt trevlig restaurang. Rummet var i minsta laget men finns större rum att boka. Fin frukostbuffe med många alternativ och trevlig personal.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack kperss142279
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra Westergren, General Manager på V Hotel Helsingborg, BW PREMIER Collection, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2022

Hej,

Stort tack för dina fina ord om oss! Jag hoppas att vi får nöjet att träffa dig på V snart igen.

Varma hälsningar
Sandra Westergren
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen