Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
112 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-27
Hotels.com
112 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-27
Trip.com
116 US$
107 US$
Se erbjudande
SPARA 9 US$
Expedia.com112 US$
Priceline112 US$
Hurb116 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (593)
Filtrera omdömen
593 resultat
Medlemsbetyg
355
177
45
13
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
355
177
45
13
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 593 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Ett perfekt litet mysigt hotell med trevlig personal och perfekt läge för att ” göra” Helsingborg= favoritstad under 5 decennier med både jobb-, golf- fotboll( inte nu kanske)- mat- och teaterresor och lite turande ibland

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack 29Berth48
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra Westergren, General Manager på V Hotel Helsingborg, BW PREMIER Collection, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej Berth,

Vi alla på V bugar och tackar för denna fina recension. Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss!

Varma hälsningar
Sandra Westergren
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 maj 2021

Trevlig hotell, mysig och välkomnande atmosfär. Bra centralt läge. Fint och fräscht rum. Mycket god mat i restaurangen Bistro V och bra frukost. Supertrevlig, kunnig och hjälpsam personal. Blir fler besök till detta hotellet.

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack msjost882905
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra Westergren, General Manager på V Hotel Helsingborg, BW PREMIER Collection, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej Maria,

Våra varmaste tack för denna fina recension av vårt hotell! Det gör mig väldig glad att du planerar att komma tillbaka och det ser vi allihop fram emot!

Varma hälsningar
Sandra Westergren
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 december 2020 från mobil enhet

Absolut trevligt ställe, okej mat och okej servis, lite dålig koll på drycker sortimentet. Söker ni hotel restaurang, rekommenderas Mollbergs, väldigt fint och jag tror ganska nyrenoverat i restaurang arean.

Datum för vistelsen: december 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack DallasJanne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra Westergren, General Manager på V Hotel Helsingborg, BW PREMIER Collection, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2021

Hej,

Tack för din feedback! Jag hoppas att vi snart ses på V Hotel igen.

Varma hälsningar
Sandra Westergren
Receptionschef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 november 2020

Superbra service + underbart badkar
= en fantastiskt vistelse! Ett extra + var att hotellet fixade en födelsedagstårtbit till rummet på morgonen som de dessutom bjöd på. Efter firande md tårta i sängen var det dags för en mysig frukost med allt en vill ha och lite mer därtill.

Datum för vistelsen: november 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack linneastrange
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra Westergren, General Manager på V Hotel Helsingborg, BW PREMIER Collection, svarade på det här omdömetSvarade 1 december 2020

Hej Linnea,

Åh vad glada vi blir över denna fantastiska recension och att ni trivdes så bra hos oss på V. Jag hoppas att ni har möjlighet att fira fler födelsedagar hos oss framöver, eller bara ta en mysig helg snart.

Varma hälsningar
Sandra Westergren
Receptionschef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2020

Spenderade en natt med min flickvän och vi är båda väldigt nöjda.
Rummet var väldigt mysigt och fint inrett. Badrummet var trevligt och med goda Rituals produkter. Sängen var utan tvekan den skönaste jag sovit i inom hotell jag bott på.
Frukosten var otroligt god. Äggröran den godaste jag ätit och väldigt goda bullar och pålägg - trevligt med små smoothies med. Personalen var jättetrevliga. Rekommenderar verkligen detta hotell :)

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack D8893JBdavidl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra Westergren, General Manager på V Hotel Helsingborg, BW PREMIER Collection, svarade på det här omdömetSvarade 19 november 2020

Hej,

Vilken härlig recension, vi kan bara buga och bocka!
Vi blir så glada att ni trivdes så bra hos oss och hoppas att ni snart besöker oss igen!

Varma hälsningar
Sandra Westergren
Receptiosnchef, V Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen