Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline154 US$
Booking.com154 US$
Expedia.com153 US$
eDreams154 US$
Orbitz.com153 US$
Trip.com158 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (842)
Filtrera omdömen
842 resultat
Medlemsbetyg
178
296
238
90
40
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
178
296
238
90
40
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 842 omdömen
Omdömet skrevs 12 januari 2021

Detta är ett hotell med många faciliteter, det är mycket bra att spendera tid med familjen. Personalen är mycket vänliga och hjälpsamma hela tiden. Mycket rena rum. Och maten en av de bästa upplevelserna.

Datum för vistelsen: januari 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack ffolle666422
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina Gillmert, General Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2021

Hej!

Åh så kul att ni hade det bra hos oss. Vi är jätteglada! Och tack snälla för att du tagit dig tid att skriva detta omdöme. Hoppas att vi ses snart igen!

Bästa,
Johanna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2021

+ Personalen är mycket trevliga och tillmötesgående!
+ Bra med variation på frukostbordet!
+ Mjuka sängar och rena rum.
+ Lyxig tillgång till pool och bastu
+ Välstädad anläggning

- Små skavanker lite här och var på anläggningen. T.ex att duschknapp kan fattas vid bastun eller fetfläckar på tygpallar i hotellrummen. Har besökt hotellet vid två tillfällen det har funnits fetfläckar på tygpallarna bägge tillfällea. Det är inte en stor grej egentligen i perspektiv av vad man får men just det ser inte så trevligt ut.
- Hotellet är som en labyrint.

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Ronttey
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina Gillmert, General Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2021

Hej!

Vi saknar väl några skyltar vid korridorerna. Tack för din feedback om labyrinten, detta i vår agenda. Vi tackar också på resten av din feedback, den hjälper oss att bli bättre på det vi gör och det vi erbjuder

Härligt att höra att du ändå hade en fin vistelse hos oss. Frukosten är en av våra stoltheter. Vi ser till att dela detta med hela teamet, då blir de glada. Vi är här för er. Hoppas att vi ses snart igen!

Bästa,
Johanna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2021

Datum för vistelsen: januari 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Kristina Gillmert, General Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 1 januari 2021 från mobil enhet

Otroligt mysigt och väldigt prisvärt. En jättefin frukost och personalen var alla mycket trevliga och serviceminded. När vi kom fram fi k barnen varsin presentpåse, vilket så klart vart succé. Vi kommer definitivt att återvända!

Datum för vistelsen: december 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack elinjohansson6
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina Gillmert, General Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2021

Hej Elin!

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme. Så härligt att höra att ni hade en fin vistelse hos oss och att frukosten och presentpåsen blev uppskatad. Vi ser till att dela detta med hela hotellet. Hoppas att vi ses snart igen!

Bästa,
Johanna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2020

Personalen var supertrevliga och hjälpsamma. Frukosten var bra, varierad och god. Det var inga problem att ha ett extra barn i rummet. Poolen må vara lite liten vid högsäsong, men när vi var där hade vi den för oss själva.

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Alejita_gl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kristina Gillmert, General Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 29 december 2020

Åh så härlig läsning! Tack för du tog dig tid och lämnade en bedömning. Vid högsäsong försöker vi rekommendera ett antal gäster vid poolområdet, vi vill att alla ska kunna trivas året runt. Hoppas vi ses snart igen! Och tack för att ni valde just oss.

Mvh,
Johanna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen