Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (619)
Filtrera omdömen
619 resultat
Medlemsbetyg
116
219
188
68
28
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
116
219
188
68
28
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 619 omdömen
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Bra parkeringsmöjligheter.
Trevligt bemötande och snabb incheckning.
Fräscht rum, lagom stort.
Generöst med tvål och champo.
Utmärkt frukost, allt man kunde önska.
Kvällsmaten var mycket god, både hamburgaren och kvällens panna.
Bra möjligheter att jobba med datorn i receptionen och samtidigt närhet till baren.
Snabb utcheckning.

Bodde här: september 2018, reste i arbetet
Tack willes2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelsingborgNord, Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Hej Willes!

Så glada vi blir av att ni hittade allt ni behövde för en bra vistelse.

Välkomna åter!

Johanna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2018

  • Bodde här: september 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
HelsingborgNord, Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 6 september 2018 från mobil enhet

Lång kö vid incheckningen men mycket trevlig receptionist som jobbade på med glatt humör. Bodde längst bort och fick ett rum som kändes instängt utan ventilation. Okej att äta här och frukosten är också ok.

Bodde här: september 2018, reste i arbetet
Tack Thomas F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelsingborgNord, Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Hej Thomas!
Stort tack för feedback. Vi jobbar på för bli bättre och när vi får feedback är det mycket lättare. Välkommen tillbaka!

Johanna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2018

Vi var på besök i Helsingborg och låg över på detta hotell. Det har blivit ett antal övernattningar på olika Scandic i Sverige och detta var bland de bättre. Lite bättre frukost än andra Scandic, bra rum och trevlig personal. Stor parkering och gratis wifi. Vi åt även en lättare måltid sent på kvällen i restaurangen och den var bra, trevlig personal här. Asiatiska gäster på morgonen vid frukosten gjorde att det var rörigt då. Att ligga över här om man inte måste ligga centralt kan rekommenderas, även att äta en middag här är OK.

Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
Tack Johnny D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelsingborgNord, Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Hej Johnny!
Tack för din feedback! Visst kan det vara rörigt när bussgäster kommer ner samtidigt. Dom flesta Scandic har leisure grupper, gå gärna till receptionen och fråga efter gruppernas frukosttider så ni kan komma in efter dom har varit där. Men ändå hade ni det trevligt och det är vi glada för. Hoppas vi ses snart!

Johanna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2018

  • Bodde här: augusti 2018, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
HelsingborgNord, Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 6 september 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen