Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (621)
Filtrera omdömen
621 resultat
Medlemsbetyg
118
219
188
68
28
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
118
219
188
68
28
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
6267 av 621 omdömen
Omdömet skrevs 27 mars 2018

  • Bodde här: mars 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
HelsingborgNord, Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 8 april 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 21 mars 2018

Här möts man alltid av glada och trevliga personer i receptionen. Hotellet har några år på nacken, men man fräschar upp med jämna mellanrum. Inte den mest logiska rumsnumreringen, men man lär sig. Rummen är modell mindre, så om man vill jobba lite är det trångt. Stolen är inte funktionell för att sitta i en längre tid och jobba. Bra frukost som är väl upp dukad.

  • Bodde här: mars 2018, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
1  Tack Janne P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelsingborgNord, Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 8 april 2018

Hej Janne!
Tack för din feedback! Vi är klara med rums renoverinen nu i juni, vi hoppas du kan komma tillbaka och njuta av en skön och funktionell stol för kunna jobba. Visst är frukosten fantastiskt? Härligt att ha dig som gäst.
Hälsingar,
Johanna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2018

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
HelsingborgNord, Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 21 mars 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Vi fick ett rum som inte var renoverat på bra länge och kändes sunkigt, annars var allt på topp. Frukosten var helt fantastisk och så bra planerat med en lekhörna för barnen. Vi kommer definitivt bo här igen.

  • Bodde här: februari 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack qilbo333
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelsingborgNord, Manager på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 11 mars 2018

Hej,

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme. Härligt att höra att du hade en fin vistelse hos oss, speciellt vid frukosten. Visst är den härlig? Vi ser till att dela detta med hela teamet.
Vi är glada av att dela att vi har börjat renovera alla gamla rum, vi är klara i juni 2018. Hoppas att vi ses snart igen!

Bästa,
Team Helsingborg Nord

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2018

  • Bodde här: januari 2018, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Kristina G, Chef på Scandic Helsingborg North, svarade på det här omdömetSvarade 8 februari 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen