Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Timetravel”
Omdöme om Ebbas Fik

Ebbas Fik
Rankad som nr 6 av 298 Restauranger i Helsingborg
Certificate of Excellence
Kök: Matställe
Middagsalternativ: Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs mars 14 2017

En inte såå billig restaurang mitt i centrala Helsingborg. Saftiga portioner till saftiga priser ja kanske helt ok för man betalar för en fantastisk atmosfär som måste upplevas

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack KarlE123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henrik J, Ägare på Ebbas Fik, svarade på det här omdömetSvarade mars 16 2017

Tack för berömmet! Vi har en medveten prispolicy, som går ut på att vi aldrig har högre priser än våra konkurrenter. Vi får ofta höra, speciellt av kunder från andra svenska städer, att vi är billiga. Om man jämför våra priser med andra restauranger och caféer i centrala Helsingborg med ett motsvarande utbud, är vi definitivt billigare än de flesta av våra konkurrenter. Ett par exempel: En räkmacka med 200 gram handskalade räkor kostar 179 kronor på många ställen. Vi tar 135 kronor. Våra hemlagade 200 grams hamburgare med färskskurna pommes frites kostar ca 10-20 kronor mindre än hos flera andra ställen. Och om du går in hos den stora kaffekedjan mittemot oss, så får du betala 4-5 kronor mer för både kaffe och kakor, och då är våra kakor större och dessutom hembakta.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (310)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2226 av 310 omdömen

Omdömet skrevs mars 6 2017

Goda hamburgare av svensk högrev med hemmagjorda pommes. Inredningen är nostalgisk från 50 till 60 talet,

Tack Paul C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henrik J, Ägare på Ebbas Fik, svarade på det här omdömetSvarade mars 8 2017
Google-översättning

Tack!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 2 2017

Ebbas fik är uniks för sin inredning. Däremot är fikas; kaffe och kondisutbud, ganska vanligt och inte särskilt imponerande.

Tack MarveW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henrik J, Ägare på Ebbas Fik, svarade på det här omdömetSvarade mars 4 2017

Mycket trevligt att du tycker att vår inredning är unik! När det gäller kaffet serverar vi alltid nymalet och nybryggt kaffe från Zoegas (Mollbergs blandning och Cortile) , som 2016 blev utsett till Sveriges bästa kaffe i tävlingen Swedish Brand Award. I våra kakdiskar hittar man inga wienerbröd, kanelbullar eller prinsesstårtor. Däremot kan man välja mellan 45 olika hembakta bakverk, mest egna recept, och samtliga bakade från grunden med högklassiga råvaror (inga mixer eller halvfabrikat). Utöver detta har vi en matsedel med över 100 olika, hemlagade varma och kalla rätter.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 25 2017 från mobil enhet

God mat, trevlig personal och härlig retro-inredning med mycket små detaljer. Rejäla portioner. Hamburgaren serverades i pappersbilar. Rekommenderas varmt!

Tack Magdalena S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henrik J, Ägare på Ebbas Fik, svarade på det här omdömetSvarade februari 26 2017

Underbar läsning! Vi tackar och bugar!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 24 2017 från mobil enhet

Mycket mat på tallriken i en skön retro-miljö. Åt en baconburgare med mango chutney till lunch, vilken jag kan rekommendera. Finns det plats i magen efter detta finns även riktigt goda sockerbomber i fikaväg. Klart värt ett besök!

Tack Andreas L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henrik J, Ägare på Ebbas Fik, svarade på det här omdömetSvarade februari 26 2017

Underbar läsning! Tack så hemskt mycket för fullpoängaren!!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ebbas Fik tittade också på

Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 
Helsingborg, Skåne län
Helsingborg, Skåne län
 

Besökt Ebbas Fik? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt