Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
976 kr
Frukost ingår
Official Site
1 085 kr
Hotels.com
888 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 215)
Filtrera omdömen
1 215 resultat
Medlemsbetyg
562
461
130
39
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
562
461
130
39
23
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 1 215 omdömen
Omdömet skrevs 6 november 2023

En perfekt helg för att ladda batterierna. Bra service, vänlig personal, mycket bra frukost. Rent och snyggt, på rummen. Ända nackdelen är badkar, istället för bara dusch. Inte lätt för äldre att komma in och ur ett badkar.

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack pianorbeck
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 3 november 2023

Svårt att ha hund med sig.Måste äta frukost i foaljen. Soffbord. Väldigt låga. Lite dåligt. Bishop Arms fick man inte ha hund med sig. Inte ens i en hundväska. Informationen om hund i restaurangen fanns inte.

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack tedcurtsson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 oktober 2023

Bra hotell bra läge trevlig personal vi kommer tillbaka till er vid vårat nästa besök till södra Sverige om någon frågar kommer vi att rekommendera erat hotell som ett trevligt alternativ med ett centralt läge brukar vara närhet till parkeringshuset med ledig plats

Datum för vistelsen: oktober 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack lrirunesson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 5 oktober 2023

Som vanligt det bästa hotellet
Rent och snyggt
Trevlig personal
Nära till Helsingör båtarna
Billigt som pensionär att tura
Bra restauranger i terminalen men ta inte pizza det kan de inte göra hel skinka på vesuvio skall vara strimlad.

Datum för vistelsen: september 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Lars R
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sandra Andersson, Other på Elite Hotel Marina Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 13 oktober 2023

Tack för en fin recension. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen!

Med vänliga hälsningar,

Sandra Andersson
Elite Hotel Marina Plaza

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2023

Alltid en lika trevligt upplevelse att bo på detta hotell, nära till färjan till Helsingör och promenadavstånd till centrum. En riktigt god frukost med det mesta man kan tänka sig. Bichop Arms har god mat och dryck.

Datum för vistelsen: september 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack sune1952
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen