Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
976 kr
Frukost ingår
Official Site
1 085 kr
Hotels.com
888 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 215)
Filtrera omdömen
1 215 resultat
Medlemsbetyg
562
461
130
39
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
562
461
130
39
23
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2025 av 1 215 omdömen
Omdömet skrevs 29 maj 2023

Har lämnat recension här förut och som ni ser så återkommer vi hit fler gånger.
Fräscha rum o trevlig personal. Sköna sängar. Bra frukost förutom att jag saknar en kaffemaskin så att man kan få cappuccino och espresso. Behöver man garderober, så finns det två stycken i rum 430.
Perfekt läge om man ska åka över till Helsingör, men även om man vill gå en sväng i centrala Helsingborg.

Datum för vistelsen: maj 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Lundamia
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sandra Andersson, Other på Elite Hotel Marina Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 13 juni 2023

Tusen tack för din fina recension. Vi blir glada att höra att du trivs med rum, frukost och hotellets läge och är återkommande gäst här hos oss.
Vi hoppas att få hälsa dig välkommen snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Sophie
Elite Hotel Marina Plaza

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2023

Jag har bott väldigt många gånger på detta hotellet och kan verkligen rekommendera det åt alla som besöker Helsingborg och havsutsikten är ett stort plus! Fantastisk personal både på hotellet och bishop arms resturang/pub och utsökt god mat.

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack lindaliendeborg
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sandra Andersson, Other på Elite Hotel Marina Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 13 juni 2023

Tusen tack för din fina recension. Vi blir glada att höra att du trivs och att du är återkommande gäst ho oss.
Vi hoppas att få hälsa dig välkommen till oss snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Sophie
Elite Hotel Marina Plaza

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 april 2023

Fickbesked när vi bokade rum att p-plats i garage var inga problem, men när vi checkade in var garaget fullt, därav fick vi börja leta efter P-plats , hittade till slut p_plats men åkte ändå på 2 st p-Böter
Kommer i fortsättningen att boka annat hotell med P-Park

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Thomas S
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sandra Andersson, Other på Elite Hotel Marina Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 13 juni 2023

Hej Thomas,
Tack för din feedback, den är viktig för oss. Tråkigt att höra att ni upplevde problem med parkering. Då vi har ett begränsat antal parkeringsplatser kan vi inte garantera plats vid ankomst, utan hänvisar till offentliga platser i närområdet. Vi hoppas att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss trots detta.

Med vänlig hälsning
Sophie
Elite Hotel Marina Plaza

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2023

Vi är myclet nöjda. God service. bra rum, fantastisk frukostbuffe, bra pub och restaurang, perfect centralt läge till andra sevärdheter. Nära till centralstation, båtar, ströget, men ändå lugn och trivsam miljö.

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack larnahallsten
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sandra Andersson, Other på Elite Hotel Marina Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 24 april 2023

Stort tack för den positiva feedbacken, det gläder oss mycket att du hade en fin vistelse här hos oss.
Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss.

Med vänliga hälsningar,
Sandra Andersson
Elite Hotel Marina Plaza

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2023

Bra läge, rum, service, bemötande, pris allt. Har inget att klaga på. Nära till allt. Färjan till Helsingör går alldeles intill. Smidigt och enkelt. All personal var trevlig och gjorde sitt bästa för att vi skulle ha det bra. Väldigt bra frukost!!

Datum för vistelsen: mars 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack OnAir08117367175
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Sandra Andersson, Other på Elite Hotel Marina Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2023


Stort tack för den positiva feedbacken, det gläder oss mycket att du hade en fin vistelse här hos oss.
Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss.

Med vänliga hälsningar,
Sandra Andersson
Elite Hotel Marina Plaza

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen