Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (943)
Filtrera omdömen
943 resultat
Medlemsbetyg
413
384
108
24
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
413
384
108
24
14
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 943 omdömen
Omdömet skrevs 27 augusti 2018

Alltid lika trevligt att komma ned till Helsingborg och bo på Marina Plaza. Närheten till allt inom gångavstånd är en stor fördel. Utbudet av restauranger är bra med inriktningar för alla smaker. Kommer definitivt tillbaks nästa år igen.

  • Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack bpatricksvensson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2018

Välkomnande hotell i centrum. God å varierad frukost. Bra städat. Fin foajé. Proffsigt bemötande. Hyfsat dyrt kan tyckas. Beställ med havsutsikt. Hög ljudnivå från sundstrafiken tyvärr. Bishop arms puben mysig och integrerad med hotellet.

  • Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack DickP83
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2018

Bra läge, ordinär frulla varken mer eller mindre. Utsikten från vår svit exklusive vart på plan 1 sopkärl och bakgård, inget vidare för att vara dyraste rumskategorin. Rummet var dock bra i skick och ganska nyrenoverat (112).

  • Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
1  Tack maad28
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2018

Mycket bra frukost med mycket alternativ. Bra, rymliga och trevliga rum med sköna sängar och kuddar. Fantastiskt hjälpsam personal när man ringer och bokar rum. Inga problem att få spjälsäng och man känner sig mycket välkommen även med småbarn.

  • Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Julia N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2018

Bästa tänkbara läge i vid Knutpunkten i Helsingborg. Utmärkt frukost, det fanns allt som man kan önska. Väldigt bra rum med bra sittplatser och utmärkta sängar. Bra service av personalen. Bra tillgång till gratisparkeringar på nära håll under helgerna.

  • Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack b0rjej0hanss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen