De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
Tripadvisor90 US$
StayForLong
Official Site100 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 16 september 2023

Väldigt fint hotell såväl utvändigt som invändigt. Ligger väldigt centralt, nära till centralstationen och färjeterminalen med båtar till Helsingör. Väldigt god och innehållsrik frukost. Rummet var fint och trevligt med utsikt mot Stortorget.

Datum för vistelsen: september 2023
Tack Susanne S
Henric Carlsson, Hotelldirektör på Elite Hotel Mollberg, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2023

Bästa Susanne S,

ett stort tack för din trevliga återkoppling från ditt besök hos oss på Elite Hotel Mollberg. Det är mycket glädjande att ni hade en bra vistelse och att ni uppskattade såväl vår anrika byggnad, läge, goda och välfyllda frukost liksom våra hotellrum.

Tillsammans med alla kollegor hoppas jag att vi snart igen får äran att hälsa dig välkommen till Helsingborg och Elite Hotel Mollberg,

Omdömet skrevs 4 september 2023

Bästa hotellupplevelse, proffsig personal och rummet var super. Bra frukostbuffé. Rummet var helt fantastiskt, stor eloge till städarna som verkligen gjort ett fantastiskt jobb!
Rekommenderas starkt.

Datum för vistelsen: september 2023
Tack Anna L
Henric Carlsson, Hotelldirektör på Elite Hotel Mollberg, svarade på det här omdömetSvarade 6 september 2023

Bästa Anna L

Stort tack för din återkoppling och att du valde att bo på Elite Hotel Mollberg när ni firade er bröllopsdag.
Så roligt att ni uppskattade våra rum, frukostbuffe och framförallt kände er varmt omhändertagna av mina kollegor. Jag framför dina fina ord till mina kollegor, speciellt i Housekeeping.

Återigen tack för att ni valde att bo på Elite Hotel Mollberg och varmt välkomna åter,

De bästa hälsningar

Omdömet skrevs 16 augusti 2023

Bra läge, fin interiör i matsalen och väldigt god mat. Men rummet var småtrist och sängen helt värdelös, sov knappt någonting. Personalen är väldigt trevliga. Städningen på rummet har ganska stor förbättringspotential.

Datum för vistelsen: augusti 2023
1  Tack Inspire755145
Henric Carlsson, Hotelldirektör på Elite Hotel Mollberg, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2023

Bästa Inspire755145

tack för ditt omdöme här på Tripadvisor och att ni valde att bo på Elite Hotel Mollberg vid ert besök till Helsingborg.

Mycket glädjande att du uppskattade vårt läge, interiör och mat - men framförallt också vår personal. Jag beklagar att du inte uppskattade din säng på rummet, kontakta mig gärna direkt med fler detaljer så vi omgående kan se över detta.

Tillsammans med alla kollegor önskar vi dig varmt välkommen åter till oss,

E: henric.carlsson(a)elite.se

Omdömet skrevs 7 augusti 2023

Härligt hotell med fin service och fantastisk frukost. Kvällstid är baren verkligen mysig och personalen både kunnig och uppmärksam. Det centrala läget gör att man kan bli störd av hög musik utifrån. Några småmissar med städningen gör att det inte blir full pott.
De värdecheckar som Elite hotell använder sig av är trevliga men sen några år tillbaka har man ett system som snarare ska skapa merförsäljning än verkligen vara en uppskattning av trogna gäster, supertrist!

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack nith64
Henric Carlsson, Hotelldirektör på Elite Hotel Mollberg, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2023

Bästa Nith64,

ett varmt tack för din fina återkoppling vid ditt besök på Elite Hotel Mollberg. Vad roligt att du tyckte vi har fin service, en fantastisk frukost och att du uppskattade, såväl kunskap som uppmärksamhet hos mina kollegor. Ber om ursäkt för de småmissar du beskriver och jag hör gärna från dig mer ingående, så vi kan förbättra oss.

Vi utvecklar och utvärderar vårt medlemsprogram konstant och vi menar att vi verkligen är i framkant med förmåner för våra trogna gäster och medlemmar, jag hör dock gärna från dig direkt igen om du har idéer, tankar och förslag som kan göra Elite Hotels Rewards ännu bättre.

Tillsammans med alla kollegor ser jag fram mot att hälsa er välkommen till oss på Elite Hotel Mollberg,

E: henric.carlsson(a)elite.se

Omdömet skrevs 3 augusti 2023

Att bo på Hotel Mollberg är alltid en ynnest och en bra upplevelse.
Allt från servicen från personalen, bemötandet, interiören och rummen. Även läget är ypperligt.
Frukosten är utmärkt.
Kan verkligen rekommendera detta hotel och kommer gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Stefan G
Henric Carlsson, Hotelldirektör på Elite Hotel Mollberg, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2023

Bästa Stefan G,

med stor glädje och ödmjukhet tar jag del av din återkoppling.

Vi är mycket glada att du vill rekommendera oss för andra resenärer och att ni hade en bra upplevelse och uppskattade såväl service, bemötande, interiör, rum, frukost och vårt läge mitt på Stortorget i Helsingborg.

Tillsammans med alla kollegor ser jag fram emot att kunna hälsa er välkomna tillbaka till oss på Elite Hotel Mollberg,

Henric Carlsson
Hotelldirektör